Fornye medlemskap for 2011

Frisbeeåret 2010 er nå historie og 2011 venter med nye utfordringer, turneringer og opplevelser. Men dette krever også at vi må betale de små symbolske medlemskontingentene for det nye året. Alle som skal spille NorgesCup-turneringer i 2011 må være medlem av en lokal klubb og hvis du skal spille EuroTour må du være medlem av PDGA. Og selv om du ikke har planer om hverken NC eller ET er det mange fordeler og gode grunner til å være medlem likevel. Vi viser deg hvorfor og hvordan.

Klubb-medlemskap

De fleste frisbeeklubber i Norge har en medlemskapsordning. Prisen varierer litt fra klubb til klubb men uansett hvor du velger å melde deg inn er det viktig at du gjør dette for å støtte sporten og klubben. Først og fremst er det viktig for klubben å få inn medlemskontingentene for å vedlikeholde/bygge lokale frisbeegolfbaner og kunne drive med rekrutering i nærområdet. I tillegg er det viktig for frisbeesporten i Norge at så mange som mulig står på listen over aktive spillere i Norge slik at vi kan komme over den magiske grensen på 1500 som vil føre til større pengestøtte fra idrettsforbundet.

Vi oppfordrer herved alle norske spillere om å kontakte sin lokale klubb for å betale medlemskontingent for 2011. Hvis du enda ikke er medlem av noen klubb kan du melde deg inn her.

PDGA-medlemskap

PDGA er en internasjonal organisasjon for frisbeegolf. I 2010 var det 123 norske medlemmer av PDGA og det forventes å bli enda fler i 2011. Man kan ha medlemskap for amatører (Am) eller for profesjonelle (Pro). Man må ha Pro-medlemskap for å kunne ta imot pengepremier under PDGA-turneringer som for eksempel norgescup. Som PDGA-medlem får man en rating som på en avansert måte regner ut hvor god du er i forhold til andre spillere basert på dine resultater i turneringer. Se oversikt over ratingen til de 123 norske medlemmene her.

Du kan melde deg inn eller fornye medlemskapet enten på PDGAs egne websider eller hos Norges PDGA-kontakt via frisbeegolf.no’s registreringsskjema. Medlemskapet koster 43$ via pdga.com eller 150kr/250kr (am/pro) via Norges PDGA-kontakt.

Hvis du i tillegg ønsker abonnement på Discgolfer Magazine som kommer ut 4 ganger i året, lønner det seg å bestille dette for 35$ (normalpris 50$) sammen med medlemskapet på pdga.com.

1 hendelser på “Fornye medlemskap for 2011”

  1. Flere og flere turneringer baserer påmeldingen på ratingen du har hos PDGA. Hvis du ikke har en rating så kommer du i mange tilfeller sist i køen. Sporten vokser også i Norge og plassene i turneringene begynner det å bli rift om. Tendensen er at påmeldingen til turneringene i Norge også begynner å bli ratingbasert. Begynn å bygg din rating allerede nå så vil dine muligheter for å komme med på turneringer bli vesentlig større.

Stengt for kommentarer.

Skroll til toppen