Terminlista snart klar

Søknadsfristen for å søke NorgesCup 2011 er nettopp gått ut og terminlista for den nasjonale sesongen i frisbeegolf er klar rett over nyttår. Frisbeegolf.no har tatt en ringerunde for å skaffe seg et overblikk over hvordan sesongen kan komme til å bli – og det ligger an til et par overraskelser og nykommere. Vi avslører hvem som har søkt norgescup for 2011.

Fem søknader

– Det har kommet inn fem søknader per i dag, sier Ståle Waage Pedersen i golfkomiteen. Som røper at en av arrangørene er splitter ny i norgescupsammenheng.
– Bodø har søkt. Det samme har Hamar. I tillegg har vi Bergen, Arendal og Skien, sier Pedersen.
– Ingen fra Oslo?
– Nei, det ser ikke slik ut.
– Hva med pargolf-NM?
– Jeg kan ikke se at det har kommet inn noen søknader om å få arrangere det i 2011. Men jeg må ta et lite forbehold siden vi har hatt noe trøbbel med e-posten, sier Waage Pedersen.

Søknadsfristen for å arrangere en norgescupturnering i 2011 gikk ut søndag 19.desember. Og planen er å publisere terminlista seinest 4.januar 2011.

Kompakt i Bodø

Bodø har altså kastet seg ut i turneringsgaloppen. Vi ringte Kent Andrè Aagnes i Bodø.
– Dere har søkt NC? Gratulerer!
– Takk. Ja, vi har søkt.  Og skulle vi få tildelt en turnering kan vi love at det blir midnattssol og spill på to baner med busstransport mellom disse banene som ikke ligger langt fra hverandre.
– Når har dere søkt om å få arrangere?
– Etter Sula, i første halvdel av juli. Vi må jo ha midnattssola.
– Er det ikke utrolig dyrt å reise til Bodø da?
– Nei. Det er det ikke. Ikke dyrere enn å dra til andre plasser. Er man tidlig nok ute med å bestille fly koster det 399 kroner en vei, sier Kent. Som lover en flott opplevelse dersom de skulle bli tildelt en turnering – og kanskje også en mulighet til å få treffe legenden Runar Berg…

Hamar & Muselunden

Hamarbanen anno 2007. Foto: Kato

En annen spennende søker er Hamar som ikke har arrangert en nasjonal turnering på mange år. I kompaniskap med Muselunden satser de på en NC på Hamarbanen til sommeren.
– Muselunden har søkt sammen med Hamar om NC. Det kan bli veldig bra, sier Martin Noreng.
Også klubbformann Håvard Guldbrandsen Frøysa i Bergen bekrefter at Bergen har søkt. De ønsker sin turnering våren 2011 mens SSK og Arendal tradisjonelt sett har turneringer i siste halvdel av sesongen. Arendal har ikke søkt NM denne gangen, sier Ståle Waage Pedersen i SSK. Det har derimot Skien gjort, bekreftet Terje Eriksen i Skien tidligere i desember.

I juni er det klart for ET i Sula. Det er det eneste som er spikra fast per i dag. Men vi tar sjansen og tipper en sesong som starter i Bergen i april – før den avsluttes med NM i Skien september 2011 – resten er uvisst. Fasiten fra golfkomiteen kommer som skrevet rett over nyttår. Vi gleder oss, men håper inderlig at noen vil arrangere pargolf-NM i 2011 – Gålå eller Tønsberg…

3 hendelser på “Terminlista snart klar”

  1. Jeg savner definitivt Oslo. Men jeg har forståelse for at det kanskje ikke var så fristende for Pancake å søke, etter avslaget ifjor.

    Også meget synd at Tønsberg, som fram til ifjor var en av de ledende klubbene i Norge, heller ikke i år skal arrangere NC.

    Håper det blir konkurranser begge steder likevel.:)

Stengt for kommentarer.

Skroll til toppen