PDGA-WORLDS 2011

PDGA arrangerer hvert år et VM for profesjonelle (Pro Worlds) og et VM for amatører/junior (Am Worlds).

I år 2011 arrangeres Pro Worlds Monterey Bay, California fra 7.-13. August. Nettsiden til arrangementet er http://www.2011proworlds.com. Amatør VM arrangers i Rochester, New York fra 25.-30. juli. Nettsiden til arrangementet er http://2011amworlds.com.

Registreringen for disse arrangementene gjøres i to omganger. I første runde sendes det ut offisielle invitasjoner basert på statistikk fra PDGA-touren i 2010. Listen over inviterte spillere vil bli offentliggjort på http://www.pdga.com i nær fremtid (i 2010 ble denne listen offentliggjort 24. februar for AM og 5. mars for PRO). Spillere på disse listene får en frist på 2 måneder for å registrere seg før registreringen åpner for alle aktive PDGA-medlemmer i andre runde av registreringen.

Internasjonale spillere som ønsker å delta, men som ikke mottar invitasjon oppfordres til å registrere seg så tidlig som mulig når andre runde åpner. Tidligere år har de fleste som har meldt seg på fått plass, men det forventes at Pro Wordls fylles raskere i år siden det arrangeres i California som er et område med svært mange diskgolfere. I tillegg arrangeres det ikke USDGC i år som trolig også vil øke trykket på VM.

Skroll til toppen