Magnus vant Oslo Discgolfmaraton


Etter en lang dag med masse sol og spill på fire forskjellige baner klarte til slutt Magnus Petersen å vinne årets discgolfmaraton i Oslo, Søndag. Dameklassen ble vunnet av Ewa Bergquist fra Sola.

13 timer

Det var 26 spillere som startet på Stovner kl 0830. I løpet av dagen var det 2 spillere som falt fra og 2 andre spillere som kom til. Terje Rensvoll var den ene som desverre måtte avbryte midt i Ekebergrunden på grunn av skade i albuen etter å ha kastet en stein for å få ned en disk fra et tre. Terje var da i delt ledelse etter en knallrunde på 53 på Stovner. Den andre spilleren som måtte avbryte var Andreas Askeland som måtte rekke flyet hjem til vestlandet. Han lå også ganske bra an etter tre ferdigspilte runder. Dermed var det 26 spillere igjen som avsluttet dagen på Muselunden i solnedgangen. 24 spillere gjennomførte dermed hele turneringen som tok 13 timer. Mye av grunnen til dette var det fine været og veldig mange mennesker ute på banene, spesielt på Ekeberg. Dermed ble det mye venting på forbipasserende og andre tilfeldige frisbeekastere.

Topp 4 i Open: Anders Danielsen, Olav Bakke, Magnus Petersen og Thomas Finborud

4 baner og 60 hull

Følgende baner ble spilt:
Stovner – 18 hull
Ekeberg – 18 hull
Frogner – 9 hull
Muselunden – 15 hull

Magnus Petersen med best avslutning

Magnus Petersen fra Pancake vant med tilsammen 171 kast og spilte en soleklar besterunde på muselunden med 40 kast, 6 under par. Thomas Finborud fra Stovner tok andreplassen med 176 kast, 5 kast bak Magnus. Tredjeplassen ble delt mellom Anders Danielsen fra Ekeberg og Olav Bakke fra Stovner på 178 kast.

Ewa best av jentene

I dameklassen var det tre jenter som gjennomførte hele turneringen mens ytterligere 2 damespillere kom til underveis i turneringen. Ewa Bergquist fra Sola vant med 229 kast forran Hanne Tosterud på 238 og Tone Linn Smørdal med 271 kast. Hanne tok dessuten personlig rekord både på Ekeberg og Muselunden til tross for en lang og slitsom dag.

Resultater

Endelige resultater ligger ute her: http://www.muselunden.no/index.php?vis=78

2 hendelser på “Magnus vant Oslo Discgolfmaraton”

Stengt for kommentarer.

Skroll til toppen