Om Frisbeegolf Norge

Frisbeegolf Norge er en felles internettportal for frisbeemiljøet i Norge. Siden driftes av frivillige bidragsytere i frisbeemiljøet, og er ikke knyttet til noen bestemt klubb eller forbund.

Historie

Frisbeegolf Norge ble etablert av Muselunden Frisbeegolfklubb i forbindelse med etablering av klubben i 2004. Websiden ble fort den mest brukte websiden i hele frisbeenorge på grunn av det enkle navnet og sin gode funksjonalitet. Det redaksjonelle innholdet ble sjeldnere oppdatert etterhvert som årene gikk men forumet vokste fort til å bli det mest brukte frisbeeforumet i Norge. Besøk den gamle versjonen av frisbeegolf.no her: http://www.frisbeegolf.no/oldsite/

Muselunden Frisbeegolfklubb fikk etterhvert behov for sin egen lokale klubbside og etablerte muselunden.no. Dermed var det åpent for at frisbeegolf.no kunne rendyrkes som en nasjonal frisbeeportal. Et knippe frivillige personer tok oppgaven og reetablerte frisbeegolf.no i november 2010 med nytt design og innhold. Samtidig ble sidene flyttet fra serverparken hos ProLyd A/S til et webhotell.

I 2017 endret siden navn fra Frisbeegolf.no til Frisbeegolf Norge

Redaksjon

Sindre Roar Fosse
Jostein Håland (redaktør)
Jonas Tangen Hoff
Håvard Øritsland Eggestøl
Tom Høgli Nilsen
Ola Kolle
Hans Marius Fløtten ( admin)

Kontakt

Du kan kontakte redaksjonen ved å sende mail til følgende adresse: post AT frisbeegolf.no

Frisbeegolf Norge driver ikke med kommersiell virksomhet. Dersom noen ønsker å benytte artikler herfra, avklar dette med redaksjonen.

Skroll til toppen