Påmelding til Arendal Open

Arendal Open 2011 er årets andre Norgescup og braker løs i slutten av juni. Nå er nettsidene på plass og påmeldingen er allerede åpnet! Men frykt ikke – Det er 144 plasser så det blir nok ikke fullt før det har gått noen dager. Det blir igjen gode fasiliteter og overnattingsmuligheter på Eydehavn barneskole rett ved banen og noen nye hull er også under planlegging. Dette ligger dermed an til å bli et flott arrangement, bare værgudene er med oss denne gangen.

http://sites.google.com/site/arendalopen/home kan man allerede nå melde seg på til Norgescupstevnet i Eydehavn – også kalt Arendal Open.

Nye hull og andre overraskelser

– Vi har nok engang gleden av å få invitere Norges beste frisbeegolfere til dyst, i krevende og flotte omgivelser på Kloppedal Frisbeegolfbane. Vårt mål er at alle skal få noe igjen for å delta under årets Arendal Disc Golf Open, så det vil vanke mange overraskelser underveis. Det vil komme flere nyheter etter hvert, men vi kan allerede friste med 3 helt NYE hull som vil bli tatt i bruk, skriver arrangøren på hjemmesiden.  Noen av de nye hullene kan du se nedenfor og de ser ut til å bli minst like trange og utfordrende som resten av banen.

https://picasaweb.google.com/109207177081541761204/NyeHull2011#

Dette betyr at banen nå har 21 hull – hvilke 18 hull som skal spilles avgjøres nærmere turneringsstart.

Rio i fjor

Dette er 8. året på rad at Arendal Open arrangeres som Norgescup. Fjorårets kongepokal ble delt ut i Eydehavns dype skoger men i år er det altså Norgescupære det skal spilles om. I fjor var det Carlos Rio som vant Arendal Open, mens det var Frank Wulff som vant i 2009. Espen Møkkelgjerd vant i 2008 og i 2006, mens Rune Langmyr stakk av med seieren i 2007. Carlos Rio vant også Arendal Open i 2005 og 2004 – de to første gangene Arendal Open ble arrangert.

Påmelding og all annen informasjon finner du her:
http://sites.google.com/site/arendalopen/

1 hendelser på “Påmelding til Arendal Open”

Stengt for kommentarer.

Skroll til toppen