Sandefjord tar avsparket i Kysttouren 2013!

Kyst_Touren_2013_logo_kart-300x196Som de 2 foregående årene blir det også i år arrangert «Kysttouren». Turneringsserien består av fire en-dags turneringer i løpet av sesongen i følgende byer langs østsiden av sørlandskysten; Sandefjord, Skien, Arendal, Tønsberg og Kristiansand. Sandefjord avholder sin del av Kysttouren førstkommende søndag, 9.Juni.

Turneringene vil ikke være PDGA registrert med mindre klubbene selv arrangerer dette lokalt.. Det vil som tidligere også være en sammenlagtcup hvor 4 av 5 turneringer er tellende i sammendraget, men man kan selvfølgelig velge å kun stille opp på den lokale om dette er ønsket.

Målet for disse turneringene er at det skal være rekruteringsturneringer.

Klassene det konkurreres i er: Open, Dame, Master, Junior, Viderekommen og Nybegynner. Ved færre en fire påmeldte spillere i en klasse, vil klassen bli slått sammen med nærmeste tilhørende klasse. Man får derimot poeng i den klassen man er påmeldt. (Poenggivningen er den samme som for norgescup). Det er sammenlagtpremier for alle klasser som vil bli utdelt etter siste turnering.

Turneringsavgiften blir generelt 150,- Nybegynner og Junior der det vil koste 100,- Det settes av 50,- fra hver spiller til sammenlagtpremier. Alle spillere må være betalende medlemmer i en klubb tilknyttet NAIF. Det er altså ikke nødvendig med spillerlisens som for NC/NM.

Turneringsformatet blir minimum 36 hull for alle spillere. Turneringsstart er kl 10:00 hvis ingen annen info er gitt. Turneringsavgiften betales på turneringsdagen. Mat og drikke mellom rundene er i utgangspunktet ikke inkludert, men det er opp til hver arrangør om de ønsker å tilby dette.

Følg med på hjemmesiden til klubben i det området du skal spille for mer info.

Turneringsoversikten

Sandefjord 9 Juni
Skien 20 Juli
Arendal 7 Juli
Tønsberg 10 August
Kristiansand 28 September

Det oppfordres til å melde seg på så tidlig som mulig.

Sandefjord tar avsparket !

Her er det planlagt at man skal gå 2*18 hull, for å sikre en trygg og sikker bane vil OB bli markert med merkeringsbånd, enkelte avvik fra den originale banen vil nok forekomme for å få flyt i trafikken, selv om det vil være ett par forsinkelser på banen grunnet kryssende hull.

Mat vil bli solgt i pausen, så ta gjerne med frokost.

09:30-09:45 – Oppmøte
09:45-10:15 – Registrering
10:15-11:00 – Rask gjennomgang av banen, samt informasjon.
11:00-13:00 – Runde 1
13:00-13:30 – Matpause
13:30-15:30 – Runde 2
16:00 – Premieutdeling

Noe avvik i tidsskjema kan forekomme.

Vell møtt !

Mer info kan leses her

Skroll til toppen