Klart for våt siste dag i USDGC

KJ Nybo USDGC 2016Det er klart for fjerde og siste dag i United States Disc Golf Championship, i Rock Hill, South Carolina. Som i går er det meldt mye regn og vind, som har gjort at arrangør har måttet endre layout på banen av sikkerhetsmessige årsaker. Tiden vil vise om det gjør det lettere for Håkon Kveseth, og resten av feltet.

Orkanen Matthew har satt sitt preg på USDGC i år, med vind og mye regn under gårsdagens konkurranse. Håkon hadde som på torsdag en +12 runde, denne gangen med 9 OB/Hazard men litt færre green hits. Før siste dag ligger han på 69 plass med 30 kast over par.

Det var flere som slet i de krevende forholdene, med høyeste score på et hull på hele 15. Leder etter de to første rundene, Eagle McMahon, gikk på en ordentlig small på det notoriske «888» hullet med en 10`er på scorekortet. Dette gjorde at han falt til fjerde plass, mens Jeremy Koling tok ledelsen der hans sterke forehand var med å gi han store fordeler. Snakkisen for turneringes tredje dag var dog Ricky Wysocki som acet hull 17, et mentalt vanskelig hull der han tidligere har tapt turneringen til tross for solid ledelse.

skjermbilde-2016-10-08-kl-09-40-00

 

Skroll til toppen