Hvem ble årets spillere 2017?

Frisbeegolf Norge sine lesere har gjennom våre facebookside kåret «årets spiller» og «årets nykommer» i 2017-sesongen.  Nå er resultatene klare. 

På vår facebookside har frisbeegolf.no for aller første gang hatt en kåring som vi har invitert alle til å være med på de siste par ukene. Og responsen har vært meget god!

Totalt har 727 personer avgitt sin stemme – og i dag klokka 12:00 var resultatet klart.

Knut Valen Håland og Peter Lunde kunne juble for seier i årets pargolf-NM i september. Nå er de kåret til «årets nykommer» og «årets spiller» av Frisbeegolf Norge sine lesere. 

Årets nykommer:
Her var tallenes tale klar og entydig. Knut Valen Håland fikk hele 44 prosent av de totalt 415 stemmene – og ble en klar vinner av denne kategorien. Et godt stykke bak Valen Håland fulgte Nina A. Svee ( 27 prosent), med Leiv Aspen på tredjeplass med 13 prosent av stemmene. På plass nummer fire og fem havnet Trine Haugen og Ove Nortun.

Knut Valen Håland har hatt en meget god 2017-sesong med seier i NM for juniorer, seier i Norgescupen sammenlagt for junior, gullmedalje i pargolf-NM for seniorer ( sammen med Peter Lunde) samt en voldsom klatring på  PDGA sin ratingpoengtabell.

Vi gratulerer Knut med tittelen «årets nykommer»!

Årets spiller:
I denne kåringa var det to spillere som skilte seg kraftig ut og fikk nesten tre av fire stemmer. Nemlig Peter Lunde og Øyvind Jarnes. Kun fire ørsmå stemmer skilte Lunde og Jarnes – men opptellinga viste at Peter Lunde stakk av med denne gjeve prisen. Han fikk totalt 117 stemmer mot Jarnes sine 113. Totalt 312 stemmer kom inn til frisbeegolf.no innen fristen i dag formiddag. Ståle Stai Hakstad endte på tredjeplass med 9 prosent av stemmens, mens Håkon Kveseth og Morten Falk delte fjerdeplassen med nøyaktig like mange stemmer.

– Gledelig. Veldig gøy å høre. Det er kjekt å bli satt pris på, mer er det egentlig ikke å si. Så ser jeg fram til å treffe folk på banen igjen i 2018-sesongen, sier årets doble norgesmester, Peter Lunde. 

Vi gratulerer Peter Lunde med tittelen «årets spiller»!

Hver av vinnerne får et gavekort sponset av Guru Disc Golf, Norges ledende innen frisbeegolfutstyr. Du kan lese mer om dem på deres hjemmesider, www.gurudiscgolf.no 

Skroll til toppen