Frisbeebutikk åpner i Trondheim i dag

Fra den nye butikken i Trondheim.

Etter to sesonger med drift starter nå Frisbeebutikken en fysisk butikk i Trondheim, med Mats Hetling i spissen. Butikken åpner i Sluppen nord i trønderstaden, og åpner i dag med brask og bram klokken 11.00.

Frisbeebutikken hadde sin premiere i august 2016, og har vært aktive med sitt hengerutsalg på alt fra ukesgolfer til Norgesmesterskap. Til tross for mye god hjelp blant annet fra Team Frisbeebutikken, sier Mats at det å starte en butikk var uungåelig for å gi kundene sine faste åpningstider og forutsigbarhet for dem.

– Jeg startet planleggingen av et AS allerede i mars, da jeg skjønte at det ble for mye jobb for en mann. Jeg har nå kommet frem til de rette menneskene å starte butikken med, og kunne fortsette å spre diskgolf i midt-Norge. sier Mats til Frisbeegolf Norge. Med seg har han fått Andreas Lillejord, som vil starte et lite mobilt utsalg i Bodø til våren. Også Adrian Sve og Geir Olsvik er en del av teamet som nå har etablert nytt AS, og nå også fysisk butikk.

Butikken vil starte med å ha åpent tirsdager og torsdager mellom 17 og 19, med utvidede åpningstider i sesongen. Mats sier at håpet er at salget kan dekke husleien, og at overskuddet vil gå til å bygge opp et større lager.

– Vi har som mål om å bygge oss opp over tid, til å ha Norges største pro-shoplager. Vi har et veldig godt samarbeid med Sune Sport, og med det viktige samarbeidet vi har med Trondheim Frisbeeklubb . Vi blir også hovedsponsor for alt som Trønderdisk skal arrangere i tiden fremover, og ser frem mot nok en aktiv sesong.

Butikken åpner i dag fra klokken 11, og byr på uhøytidelig turnering, ace race og mer til.

 

Skroll til toppen