Årets Frivillig 2017

På selveste julaften har vi gleden av å annonsere den viktigste prisen, nemlig Årets Frivillig 2017. Det legges ned tusenvis av dugnadstimer rundt om i landet, dyktige og dedikerte frivillige som legger til rette for spilling, konkurranser og gleden av frisbeegolf. Det er med stor glede vi kan annonsere Årets Frivillig 2017: Kjell Mongstad!

Vi fikk inn hele forskjellige 31 nominasjoner til prisen Årets Frivillig 2017, så det er ingen tvil om at innsatsen blir satt pris på. For å gjøre en utvelgelse satte vi opp en uavhengig jury, bestående av Sigrid Sandum (Trondheim Frisbeeklubb), Espen Møkkelgjerd (Stovner Frisbeeklubb) og Erik Hammer Staalesen (Sukkevann Frisbeeklubb).

Juryens kommentar:
«Vi har hatt en effektiv og rask prosess og vi er veldig enige. Vi har alle landet på en kandidat: Denne er Kjell Mongstad.
Kjell Mongstad er en mann med nysgjerrighet og entusiasme som har sørget for å bygge opp et godt frisbeemiljø på Solund. Han har skapt mye aktivitet blant de lokale unge og de flyktningene som bor der. Han står på for å skape noe for alle i et lite samfunn, han er ydmyk og fremhever ikke seg selv på noen måte.»

Kjell Mongstad er en av de største bidragsyterne til Solund Sendebrettlaug der han sitter som leder, lokalisert i Solund i Sogn og Fjordane. Dette er Norges vestligste frisbeeklubb etablert i 2015, og har gjennom et tett og aktivt samarbeid med Solund Idrettspark og Solund Idrettslag etablert sporten i det lille øysamfunnet.

Som en liten påskjønnelse og julegave, stiller Guru Disc Golf med et gavekort til Kjell, og de andre vinnerene i kåringene. Vi takk for bidraget, og gratulerer Kjell Mongstad med utnevnelsen Årets Frivillig 2017!

Skroll til toppen