Fra Norge til Vegas

Totalt 11 norske diskgolfere er på plass til den første store turneringa i USA i 2020-sesongen.

Las Vegas Challenge på vakre Wild Horse Golf Club rett utenfor Las Vegas, er åstedet for det som på mange måter er starten på diskgolfsesongen 2020. Nesten hele verdenseliten er på plass, selv om vi savner folk som McBeth og McMahon – de starter sin sesong for alvor først neste helg.

Rundt 550 spillere er med på denne turneringa som spilles på tre baner som ligger nærmest” vegg i vegg” med hverandre, og Norge er den tredje største nasjonen etter USA og Canada målt i antall spillere. 

Toppspillerne på plass
De høyest rangerte spillerne i både herre-og dameklassen er på plass i USA: Lykke Sandvik er eneste norske kvinne på plass, mens på herresida har vi 10 spillere fordelt på fire klasser. Eldstemann er Terje Rørmark i MP 60, Sivert Øveraas og Jostein Håland i MP40, mens i MPO finner vi Kasper Skovly, Tommy Steingrimsen, Tom Erik Kristiansen, Jonas Tangen Hoff, Knut Håland og Øyvind Jarnes. Gjengen suppleres av Sander Paulsen, i juniorklassen.

Møter stjernene
Turneringa starter på fredag, og flere av våre norske spillere skal opp i mot diskgolfens store stjerner: Knut Håland er i gruppe med verdensstjernen Garreth Gurthie, mens Tom Erik Kristiansen skal spille med VM-firer Emerson Keith og den svenske storspilleren Emil Dahlgren. Jonas Tangen Hoff skal opp mot Nate Perkins, mens Lykke Sandvik skal spille med Madison Walker. Øyvind Jarnes starter for øvrig showet og er den første spilleren i MPO som kaster løs i denne turneringa. 

Tee times her: https://www.pdga.com/tour/event/43105

Info om turneringa her: https://www.lvcdg.com

Livescore her: https://udisclive.com/live/lvc2020/1?t=scores&d=MPO

Sjekk denne bloggen!
Jonas Tangen Hoff har hatt med seg kameraet og har laget en smakebit av hva som venter våre norske spillere i Las Vegas. Den filmen kan du se her: https://youtu.be/_oG8WO089zs

Vi ønsker våre norske spillere god vind og heier på alle som representerer fedrelandet!

Skroll til toppen