EM 2020: de nominerte er…

Lista over de nominerte for individuelle EM-plasser er klar.

I kveld ved midnatt er fristen for å sende inn liste over de individuelle plassene hver nasjon har i de respektive EM-klassene. Lista sendes inn til EDGF, som så sorterer listene på pinlig korrekt måte, før endelig uttak skjer når det gjelder disse individuelle EM-plassene.

Det er seksjonen ved landslagskaptein/disksportkonsulent Erik Hammer Staalesen, Stig Setså og sportssjef Thomas Kejser-Lervik, som har utarbeidet lista.
– Lista er sendt inn til EDGF, og jeg håper at alle de som har individuelle plasser takker ja, slik at Norge kan stille en så sterk tropp som mulig. Disse spillerne kontaktes i dag og i morgen. Dette er individuelle plasser, og det betyr at dersom noen av de nominerte i for eksempel MPO, der vi har 7 plasser takker nei, så mister Norge disse plassene. De går videre til andre på ventelista, forklarer Hammer Staalesen.

Som frisbeegolf.no har skrevet tidligere, er det spillerne på lista nedenfor til og med Andre Johnsen som er klare i MPO, mens ingen norske damer har individuelle plasser.

De andre som er «sikre» er Torleiv Guntvedt og Egil Sætren (MP50), samt Terje Rørmark i MP65. Med andre ord er det 10 nordmenn som kan sette kursen mot EM i Tsjekkia allerede nå, om de skulle ønske en lang oppladning…

Sætren dagens mann!
Egil Sætren er ganske sikker på en EM-plass i MP50 ( nr.19 av 24), og hans historie er ganske så artig: Sætren ble nummer tre i Sandnes sitt klubbmesterskap den 19.oktober med to runder på 973 i rating, og hoppet dermed opp fra 949 til 957 rating. Men han fikk også nok tellende runder til å kunne være EM-aktuell – stikk den!

22 nordmenn nominert
Totalt er det sendt inn en liste på 22 norske spillere, men det må et voldsomt jordskjelv til om de som er langt nede på listene skal få individuelle EM-plasser. For eksempel er en spiller som Andreas Havnegjerde rundt nummer 190 på lista og i praksis sjanseløs, mens en kar som Yngve Mæland ikke trenger mange forfall for å være inne. De som er markert med mørkegrønt på oversikten nedenfor har individuelle plasser – mens de som er lysegrønne er på ventelista.

ALLE de EM-nominerte fra de respektive landa i Europa kan du se her:https://docs.google.com/spreadsheets/d/1xgqDJbroGIqs3WAX7m7heFv7Re0IUYOEmY0AQHD81RA/htmlview?sfns=mo&fbclid=IwAR07Wnzx9mTmbZmZ59wWCmYghslPBGuLVNVcbNqtbr6gcAXKTzzHd1tEuuo#

Skroll til toppen