McBeth til Sula Open

Verdens beste spiller gjennom alle tider kommer til Norge og Sula Open neste sesong.

Første gang i Norge
Det var McBeth selv som offentliggjorde nyheten på sosiale medier fredag kveld, og Europacupturneringa i Sula 3.-5.juli blir hans første tur til Norge noensinne. Turneringa i Norge innleder en knappe 30 dager lang Europaturné, som kulminerer med European Open i Finland.
– Jeg gleder meg enormt, sier han i en video på Sula Open sin facebookside.

McBeth blir den fjerde mannlige verdensmesteren som har vært på Sula. Avery Jenkins, Nate Doss, Gregg Barsby og nå altså McBeth. I tillegg har Europamestere som Seppo Paju og Simon Lizotte deltatt på turneringa tidligere, samt kvinnelige mestere som Evaliina Salonen og Valerie Jenkins.

Kjendistungt på Sula
Tidligere denne uka ble det også klart at skuespilleren Kristofer Hivju er klar for Sula Open. Han fikk wild card av arrangøren og har vært flere ganger på Vasset diskgolfpark allerede. Hivju har kone fra Langevåg og er derfor relativt ofte på Sula. Hivju har nær fire millioner følgere på Instagram, og er en svært dedikert spiller. 

– Sula Open 2020 vil sannsynligvis bli en av de mest fulgte turneringene i verden neste år når det gjelder media og diskgolffans. Hivju er kanskje verdens meste kjente person som spiller diskgolf, og McBeth er verdens beste spiller, kanskje gjennom alle tider. Nå møtes de altså på Sula, det er amerikansk nasjonaldag, og jeg kan vel nesten røpe at disse to ikke vil bli de eneste av et visst kaliber som vil bli å se på Sula sommeren 2020 for å feire 4.juli og diskgolf. Husk at vi bare er i november 2019, sier Jonas Tangen Hoff til frisbeegolf.no.

Skroll til toppen