Turneringer uke 24 – Oslo Tour

OsloOpenMuselunden
Kun en turnering i Norge denne helgen, med andre runde i Oslo Tour på Muselunden. God vær og en god bane skapte en fin ramme for en spennende turnering, med mange gode score. Og i Berlin var det også en nordmann med i turneringen, under den 29 utgaven av Berlin Open.

Oslo Tour Muselunden

I andre runde av Oslo Tour var det den nyklippede Muselunden som sto for tur, med lett regn på morgenen som gikk over til et deilig solvær. Banen hadde en spesiell turneringoppsett med et ekstra hull, og en større island green på hull 8/14 som satte spillerne på prøve. I Open Dame hadde hjemmefavoritten Camilla Nordhei en trygg ledelse etter første runde, og fortsatte den gode kastingen i runde to og dro i land seieren. I Open Herre var det Martin Noreng som hadde et kasts ledelse etter andre runde, men med fire spillere bare et kast bak var alt mulig før siste runde. Etter fenomenal kasting på turneringslayout endte han til slutt med dagens beste runde med -11, og den stillestående (og stille) Morten Falk ble til slutt vinneren av Oslo Tour Muselunden. Dobbelt Muselunden i pro-klassene. I Junior vant Adam Hølmebakk, Rekreasjon var det Rune Vatn som vant og i Advanced hadde Odne Lyngstad en fenomenal førsterunde som sikret seieren.

Berlin Open

I Berlin var det klart for 29 utgave av Berlin Open, i en midlertidig konkurransebane i Volkspark Rehberge. Her var Hans-Christian Ristad deltagende fra Norge, som til vanlig spiller for Trondheim Frisbeeklubb. Han spilte banen blindt første runde, og han ble godt utfordret av banen og deltagerne fra 12 land. Etter en dårlig andre runde fikk han putteren til å fungere igjen på siste runde søndag, og spilte seg opp til en 26. plass.