Turneringer uke 25 – Måløy-raidet og Arctic Disc Golf Tour

Vinner Sølve André Hatlen med en langputt. Foto: Roar Gjøsæter
Vinner Sølve André Hatlen med en langputt. Foto: Roar Gjøsæter

Ute i vest og høyt i nord var det turneringer denne helgen, med gode resultater og godt vær. Måløy-raidet hadde fornemt besøk av verdensstjernen KJ Nybo, som dessverre måtte reise hjem grunnet sykdom. I nord var det klart for andre runde i Arctic Disc Golf Tour, i Beisfjord rett sør for Narvik. 

Måløy-raidet
Som nevnt måtte KJ Nybo dessverre dra før turneringen i det hele tatt kom i gang på Måløy, men med flere Norgesmestere tilstede var det allikevel høy kvalitet på feltet. I Open Herre var det et knallsterkt finalefelt bestående av regjerende Norgesmester Jostein Håland, Daniel Myrrusten, Sølve Hatlen og Terje Rensvold. Det var til slutt Sølve Hatlen fra Volda som ble seierherre, etter at Håland misset OB-øyen siste hull. I Open Dame var det ingen som kunne gjøre noe med Hanna Hugosson, mens det i junior ble tre ganger Langevåg med unge Knut Håland som suveren vinner.

Arctic Disc Golf Tour Beisfjord
Helt nordpå var det klart for andre runde av Arctic Disc Golf Tour, nærmere bestemt i Beisfjord som ligger 15 minutter fra Narvik. Touren er et samarbeid mellom klubbene i nord og for økt rekrutering, og etter jevn og god kasting var det Ron Kaspersen fra Bodø Frisbeeklubb som vant i Open Herre. I Open Dame var det Marthe Nicolaysen fra Bodø Frisbeeklubb som vant, foran Marthe Kufaas. Amatør ble vunnet av Martin T. Pettersen, junior av Robin Nystad og Grand Master av Fritz Hansen, alle fra Beisfjord.

Klubbmesterskap i Trondheim
Trondheim Frisbeeklubb avhold også sitt klubbmesterskap, i det som var før-premieren av den kommende Norgescupen denne helgen. Klubbmestere er Einar Melgård og Sigrid Sandum, vi gratulerer.

Skroll til toppen