Turneringer uke 23 – Vestfoldtour og Arctic Disc Golf Tour

Bilde: Arctic Disc Golf Tour
Bilde: Arctic Disc Golf Tour

Fra nord til sør, dette har vært en aktiv helg i frisbeegolf-Norge med lanseringen av to nye tourer. I Rognan ble Arctic Disc Golf Tour sparket igang i frisk og god vind, mens sommersolen tittet frem i Sandefjord for premieren av Vestfoldtour.

Arctic Disc Golf Tour Rognan
Dette markerte starten på den nordligste og lengste touren i Norge i år, nemlig Arctic Disc Golf Tour. Det er et samarbeid mellom de nord-norske klubbene, og som nok også vil være med på å kunne live opp og rekruttere til andre klubber nordpå. 13 glade sjeler hadde funnet veien til Saltdalens hjerte, Rognan, og det var til sist Bodø Frisbeeklubb`s Stefan Kvarv som gjorde det best og vant foran Roger Karlsen og Ron Kaspersen.

Fulle resultater, bilder og video kan sees på deres Facebooksider.

Vestfold Discgolf Tour Sandefjord
I Sandefjord var det også en premiere, da første runde i den nye Vestfold Discgolf Touren startet, i strålende sol. Det var fire klasser og 47 deltagere, og også her mye god kasting. I Open Herre var det arrangør Odne Lyngstad som benyttet seg av sine lokalkunnskaper, og vant med to solide runde og totalt -8. I Open Dame tok Isabel Vibeto en komfortabel seier, mens det i Advanced ble likt mellom Ole Johan Haukvik og Truls Teal Johnsen. Herman Hatlo Rivelsrød var eneste deltager i junior, og ble dermed vinner av denne klassen.

Fulle resultater kan sees på arrangement siden på PDGA.

Skroll til toppen