Landslaget på plass til Europamesterskapet

Det norske landslaget er nå på plass i Kroatia, og har gjennomført første treningsdag på banen i Toplice Sveti Martin. Spillerne står ovenfor en krevende og variert par 60 bane, sammen med de beste spillerne i Europa.

De 16 nordmennene som har tatt turen nedover hadde dagens siste treningstider, og spilte inn i mørket i dag. I morgen har de tidligste treningstider, som kan vise seg å være en liten fordel da det er meldt store mengder regn å dagen i morgen, tirsdag.

Redaksjonsmedlem og landslagsspiller Jostein Håland har gått banen i dag, og er ikke i tvil hvor spillerne vil få de største utfordringene.
– Selv om de hullene ute på golfbanen er lange, så er det i skogen den største separasjonen vil ligge. Her er det veldig trangt, mye trær og man blir hardt straffet om man ikke treffer linjene perfekte. Min spådom er at det er her EM vil avgjøres.

Turneringen starter onsdag, og vi har representanter i Open, Open Women, Pro Master 40+ og Junior. Resultater kan følges live via Disc Golf Metrix, og SM Disc Golf har også blitt invitert for å filme i siste liten. Vi gleder oss til å se resultatet, og ønsker alle spillerne lykke til.

En av de meget trange hullene på banen.
Skroll til toppen