Intervjuserie: Guru Disc Golf

Siste runde i serien tar oss til Oslo og et lager på østkanten av byen. Her har mange av leserne vært innom, så vi tar en tur vi og.

Hvordan vil du introdusere shopen deres med en setning? Få med sted, lokaler, nettbutikk o.l.

Gurudiscgolf.no er ledende på discgolf i Norge med over 30 års erfaring og stor kunnskap fra noen av Norges beste spillere gjennom tidene – og har i tillegg ett av Europas største utvalg av discer og utstyr.

Hvordan har 2018-sesongen vært for dere?

Sesongen 2018 har vært veldig spennende. Vi har økt omsetningen, laget mange nye baner og gjort investeringer for fremtiden.
I tillegg har det kommet flere veldig dyktige og engasjerte proshopper i områder med stor aktivitet som vi samarbeider tett med. Frisbeegolf vokser på alle kanter!

Har dere noe spennende for 2019-sesongen som dere ønsker å dele med folket?

Før sesongen 2019 kommer vi til å starte team gurudiscgolf.no. Vi har i mange år bidratt mye til å fremme sporten i Norge, og ønsker å gi enda mer tilbake. Vi håper at vi gjennom team gurudiscgolf.no kan legge til rette for spillere som ønsker å ta nye steg rent sportslig. Vi kan bidra med kunnskap og erfaring til å gjøre nettopp dette. Samtidig brenner vi for den lokale bidragsyteren som er med på å bygge en god og imøtekommende discgolfkultur, og vi håper at han eller henne vil gjennom å være i et team kan bli inspirert til å fortsette den gode jobben lokalt.

Hvordan bidrar dere inn i lokalmiljøet per dags dato, og hvilke planer har dere for videre arbeid inn mot frisbeemiljøet både lokalt og evt. på landsbasis?

Vi prøver vi så godt vi kan å bidra med sponsing av turneringer og deling av våre erfaringer til f.eks. arrangement og banebygging over hele landet. I 2018 har vi sponset ca. 15 turneringer med smått og stort. I tillegg sendte vi Ricky Wysocki, DeVan Owens og Lars Somby på en rundtur med fire stopp rundt i landet for å inspirere mange spillere der ute.

Team gurudiscgolf.no blir forhåpentligvis enda et bidrag til at discgolf skal fortsette å vokse både lokalt og nasjonalt.

Noe av det viktigste vi gjør for å promotere frisbeegolf i hverdagen som ikke alle er klar over er å delta på messer, konferanser og seminarer, møter med kommuner, stiftelser, baneåpninger etc. Der treffer vi de som driver med park, idrett og friluftsanlegg som bl.a. godkjenner søknader og bevilger midler så sporten kan fortsette å vokse. Vi kan med glede avsløre at vi i 2018 passerte 200 discgolfbaner i Norge, og alt tyder på at dette tallet fortsetter å vokse inn i 2019.

Nevn en disk, et tilbehør, eller noe annet som norske frisbeegolfere ikke har i bagen sin som en og alene gjør at vi henger etter på verdensbasis

Norge henger ikke etter på verdensbasis når det gjelder utstyr, heller tvert imot. Innovasjonene kommer fortsatt fra de største og etablerte produsentene, selv om det samtidig er morsomt å se at det dukker opp flere utfordrere. Nyhetene er ofte på nett på rekordtid og noen ganger har vi i tillegg vært først ute av alle. Gode avtaler med de største produsentene gjør at vi har et veldig bredt sortiment og er blant de første som får det.

Om det er et sted norske spillere kan bli flinkere så er det å lære seg bruken av discer med lavere hastighet og mindre stabilitet. Mestrer man dette vil man heve nivået på spillet ytterligere.

God vind!

Vi takker shoppene for svar og gleder oss til sesongen 2019.

Skroll til toppen