Intervjuserie: DGshop

I sjuende og nest siste runde av serien finner vi oss selv i Tønsberg. Her ligger fremadstormende DGshop, som er blitt svært delaktige i miljøet på kort tid.

Hvordan vil du introdusere shopen deres med en setning? Få med sted, lokaler, nettbutikk o.l.

DGshop.no er en nettbutikk drevet av aktive spillere. Vi satser på lave priser og et bredt utvalg av alt av discgolf-relaterte varer.

Hvordan har 2018-sesongen vært for dere?

2018-sesongen har vært vår første hele sesong, ettersom butikken vår åpnet så sent som i august 2017. Det har vært et eventyr så langt.

Vi har hatt godt salg, og vi håper at kundene våre rundt om i landet merker at vi virkelig elsker å holde på med dette. Vi er ikke akkurat noen 08-16-bedrift, og en samtale på kundeservice enten på tlf eller messenger, kan fort drøye ut i det lange og brede, rett og slett fordi vi deler lidenskapen for sporten.

Ved årets start(2018 der altså), og frem til april, var vi fortsatt i kjelleren til en av oss, på et rom på 9 kvadratmeter. Det er rart å tenke på hvor kort tid det er siden, når vi går rundt i dagens store og fine lokaler. Her har vi etter enorm dugnadsinnsats ordnet butikk, lager, og treningsfasiliteter som vi kun har funnet en liten håndfull butikker i verden som kan matche.

I løpet av året har vi fått, og utviklet, gode forhold til flere nye leverandører som Discmania, MVP, Axiom, Streamline, og Prodiscus, og varebeholdningen begynner å bli stor og fin.

Har dere noe spennende for 2019-sesongen som dere ønsker å dele med folket?

Når vi går inn i 2019 er det med klare planer. Vi vil ikke avsløre alt, men vi ønsker å ta inn og satse på flere merker som Prodigy, Upper Park Designs og Discraft. Vi jobber hardt for å kunne gi gode priser på produktene våre, og ettersom vi har veldig få og lave kostnader, så får vi det til.

Da vi startet året var vi også tre mann som drev bedriften. En av oss er kjøpt ut, og vi har forsterket teamet veldig ved å få inn et par andre. Dermed er vi veldig godt rustet for vekst gjennom de neste årene!

Hvordan bidrar dere inn i lokalmiljøet per dags dato, og hvilke planer har dere for videre arbeid inn mot frisbeemiljøet både lokalt og evt. på landsbasis?

Lokalmiljøet er viktig for oss, selv om vi først og fremst er en nettbutikk med hele landet som målgruppe. Vi har arrangert flere turneringer, vi sitter alle i styrer i de lokale klubbene, og denne vinteren har vi opprettet DGshop Treningsgruppe. Der avholder vi opp til fem (!) varierte treningsøkter hver eneste uke, hvor vi gjør alt fra drive/putt, til ultimate frisbee og styrketrening.

I tillegg så fortsetter vi å støtte en god gjeng med spillere i Team DGshop. Dette er en herlig gjeng med folk, som legger ned mye tid og arbeid i sine lokalmiljøer rundt om i landet, i tillegg til at de er veldig flinke til å kaste frisbee.

Vi selger kurver og annet baneutstyr til klubber, skoler, og alle andre som skulle være interessert i å bygge baner, og bare i vårt hjemfylke har vi sett mange store og små banedrømmer bli realisert i løpet av det siste året.

Her er det mye på gang altså. Siste runden av serien tar oss til der alt startet. Har du gjettet riktig? Hvis ikke får du vente noen dager..

Skroll til toppen