Han er årets frivillig

Frisbeegolf Norge fikk nominert et flott knippe med gode kandidater til «årets frivillig-kåringen. Nå har juryen talt – og vi gratulerer!

Redaksjonen i Frisbeegolf Norge fikk inn over 10 nominerte, alle velbegrunnet, og samtlige som ble nominert har vært gode kandidater og virkelig gjort en innsats det står stor og god respekt av denne sesongen.

Disse ble nominert av våre lesere ( i tilfeldig rekkefølge):
Jørn Idar Almås Kvig, Hallvard Ekdahl, Leiv Aspén, Øyvind Jarnes, Ole Einar Aasheim, Ørjan Brekke, Ola B. Stakkeland, Jostein Håland, Morten Falk, Daniel Tysland, Krokholgjengen, Vegard Fiskerstrand, Stian Abell Larsen, Øystein Mongstad, Øverås frisbeeklubb, Ronald Frekhaug, Mats Hetling, Jon Henry Martinsen og Simon Lindgren

Likevel måtte vi velge én av disse flotte kandidatene – og den jobben satte vi vekk til juryen, i år bestående av Gjermund Hurvenes, Anbjørn Halse og Sigrid Sandum.

Leiv Aspen  er årets frivillig 2018!

Dette sier juryen: 
Først og fremst, veldig morsomt å lese igjennom listen og se alle som er med på å løfte discgolf fremover i Norge. Det vokser godt i alle kanter, men uten de frivillige vil mye av veksten møte seg selv i døra. Vi har nå kikket gjennom alle kandidatene og snakket sammen om hver enkelt av dem og kåret en vinner som årets frivillig.

Det var i år mange gode kandidater til årets frivillig. Det er morsomt å se engasjementet som strekker seg fra nord til sør, og øst til vest. Det er ikke lett å falle ned på én person, og alle foreslåtte kandidater fortjener en klapp på skulderen og gode ord. Likevel har juryen landet på at årets frivillig er Leiv Aspén, og her er vår begrunnelse:

Årets vinner har vært en viktig aktør gjennom flere discgolfsesonger. Han har vært sentral i oppbyggingen av discgolf i Trøndelag, men strekker seg også så mye lengre enn det. Gjennom sesongen 2018 har Leiv arrangert to NC-turneringer, Trønder Tour og putteliga. Han lager banekart på Krokhol, diplomer til Feline, lager mye godt filmmateriale, er bidragsyter mot nye klubber i Midt-Norge, stiller på dugnad, driver Team Midt-Norge sammen med flere og er en stor ressurs når det gjelder Disc Golf Metrix for hele landet. Mye mer kunne nevnes. Leiv møter alle med et smil, er inkluderende og løfter andre foran seg selv. Nå mener vi at det er på tide at noen andre løfter frem Leiv.

Gratulerer!

– Ingen får til noe aleine
– Dette er en pris jeg må dele med mange i frisbeegolf-Norge. Trondheim frisbeeklubb og alle andre i miljøet, forbundet og alle klubber i Midt-Norge og gode samarbeidspartnere. Ingen får til noe aleine. Dette er veldig hyggelig for meg, og gir meg motivasjon til å jobbe videre for sporten jeg er så glad i, sier Leiv Aspén til Frisbeegolf Norge.

Vi gratulerer Leiv med denne gjeve prisen!

 

 

 

Skroll til toppen