Fire grunner til å være støttemedlem

kartutsnitt med banerNoe av det vakre med diskgolf er at det er gratis å spille. Det kommer flere og flere diskgolfbaner i Norge og utvalget av baner er større enn noen gang for å kaste disker. Det kommer også flere klubber til, og spørsmålet er da: hvorfor skal man være medlem i en klubb og hvorfor skal man være støttemedlem? Frisbeegolf.no gir deg fire gode grunner til hvorfor du bør være medlem i både en og flere klubber.

 • Medlemskap i diskgolfklubber er billig
  Å være medlem i en diskgolfklubb er billig og koster sjelden mer enn 100-200 kroner. Støttemedlem er heller ikke dyrt og koster jevnt over 100,-. Det er billigere enn en stor Big Mac meny eller to halvlitere på byen. Det er billigere enn en pakke golfballer eller 1/5 av en tannlegesjekk. Men du får så uendelig mye mer igjen for et støttemedlemskap!
 • Støtter driften av banene
  Man har selvfølgelig sin egen klubbs bane, som ofte er den banen man spiller mest. Men man spiller ofte på andre baner også og om du bruker baner regelmessig vil et støttemedlemskap være med på å drifte disse banene. Enten med ting som bensin til en gressklipper eller som bidrag til et teesign. Eller kanskje til mat under en dugnad som er med på å sørge for at du til syvende og sist får en god opplevelse neste gang du bruker banen.
 • Bidrar til å øke sporten
  Det er ingen tvil om at det som drar sporten frem er klubbene rundt om i landet. Disse klubbene trenger medlemmer til å bidra under dugnader, for søknader om støtte og mer til. Ditt bidrag som støttemedlem vil med andre ord kunne være med på å øke sporten som vi alle elsker og rekrutere flere nye spillere.
 • Få klubbgoder
  Som støttemedlem av en klubb får man ofte mange av de samme godene som andre medlemmer i klubben. Dette kan være alt fra treningstid i hall og deltagelse på klubbturer til medlemsdisker og rabattkoder hos samarbeidspartnere av klubbene. I noen tilfeller får man faktisk igjen medlemsavgiften bare i rabatter og disker. Helt fantastisk!

Artikkelforfatter er medlem av fem forskjellige klubber i Oslo og omegn, og er glad og stolt over å kunne bidra med enkel støtte til den gode jobben disse klubbene gjør. Det burde du også kunne gjøre. Sula

 

Skroll til toppen