Vestfold Discgolf Tour

vestfold
Det arrangeres flere mindre turneringer enn noen gang i Norge og Tour-konseptet er i vinden. Nå er det enda en rykende fersk Tour på vei: Vestfold Discgolf Tour. Denne kommer i tilegg til allerede eksisterende Kysttour som tar for seg resten av sørlandskysten ned mot Kristiansand. Vestfold-touren skal ha turneringer i Sandefjord, Vear (ny klubb og bane siste året) og Tønsberg fra Juni til August. 

Turneringsdatoer:

Lørdag 11.06.2016 – Sandefjord
Lørdag 30.07.2016 – Vear
Lørdag 27.08.2016 – Tønsberg

Datoene finnes også i Terminliste 2016

Passer for alle!

Konkurransene vil foregå over 1 dag og det skal spilles to runder. Det vil bli et tak på 70 spillere pr konkurranse. Siden dette er en turnering som primært er tenkt for spillere fra Vestfold, så vil alle plassene holdes av til medlemmer av arrangørklubbene inntil 14 dager før konkurransestart. Da åpner vi påmeldingen for alle, uansett klubb. Konkurransene vil ha PDGA status, men det er selvsagt ikke noe krav om at du må være medlem i PDGA for å kunne delta. Medlem i en frisbeeklubb må man derimot være. Og med flere klasser så vil dette kunne være noe som passer for alle, uansett ferdighetsnivå. Klassene det kan konkurreres i er: Åpen, Dame, Nybegynner, Junior og Yngre Junior.

Vear – Ny klubb og ny bane

VearVear er en helt ny frisbeeklubb rett sør for Tønsberg som allerede har 60 medlemmer. De har et tett samarbeid med Vear IF og har der fått hjelp til å bygge en ny 20-hulls bane. Banen har to par4-hull og et par5-hull noe som gir et totalt par på 64. Banen ligger i et skogområde ifbm en lysløype og har allerede fått mange gode utkastfelt av høy kvalitet og tee-skilt på alle hull. De lengste hullene har dessuten junior/amatør-utkast og det skal satses på rekruttering av juniorer. En mindre rekrutteringsbane ved den lokale barneskolen er også på vei. Hovedbanen skal stå helt ferdig 1.mai i år. Banekart er under utarbeidelse og vil være klart før turneringen 30.juli.

Sandefjord med i 2 Tourer

Tønsberg Frisbeegolfklubb har valgt å ikke være med på Kyst Tour i år, men heller satse på Vestfold Discgolf Tour. Sandefjord Frisbeeklubb derimot satser stort og har planer om å være med på begge tourene.

Vestfoldmester

Det vil etter den siste konkurransen også bli kåret sammenlagtvinnere for touren som da vil få den flotte og ærefulle tittelen «Vestfoldmester». Spillere fra andre enn arrangørklubbene kan vinne premier i hver enkelt konkurranse men ikke vinne sammenlagtpremier for hele touren.

Hjemmesiden til tour’en er under arbeid av arrangøren og kommer om noen dager.

Skroll til toppen