Brødrene Myrrusten vant pargolf-NM


Markus og Daniel Myrrusten fra Sula vant pargolf-NM på Gålå som ble avviklet i helgen. I dameklassen vant favorittene Lydie Hellgren og Linda Wulff klart.

Pargolf-NM på Gålå ble igjen et flott og vellykket arrangement – dette var sjette gang på rad NM i pargolf ble avviklet her. Nesten 90 spillere deltok i tre klasser: open, dame og amatør. Openklassen var den største med 20 par, og aller best ble det desidert yngste paret: brødrene Myrrusten fra Sula. De lå som nummer to etter den første runden, og spilte også den nest beste andrerunden: totalt holdt dette til seier et kast foran Andreas Havnegjerde fra Sula og Anders Haugen fra Bergen som spilte seg kraftig opp i ”worst shot»-runden.  På tredjeplass kom Ekeberg-duoen Larsen/Danielsen, mens Stovnerparet Møkkelgjerd/Wentzel ble nummer fire. På delt femteplass endte Stovner-brødrene Finborud og Juliebø/Håland fra Sula som ledet etter den første runden, men ikke klarte å levere varene sammen i den avgjørende sisterunden.

Favorittseier i dameklassen

I dameklassen var Hellgren og Wulff store favoritter på forhånd – og disse innfridde. Paret vant klart foran Sigrid Sandum og Ewa Bergquist, med paret Gryt/Storengen på en like klar tredjeplass. Dette betyr at Hellgren ble dobbel-mester i år, ettersom hun også vant individuelt NM i august. I amatørklassen spilte Bergensparet Molvik på en suveren måte og tok seieren solid i sin klasse.

Vellykket arrangement

Også denne gangen var det flotte forhold i Gålå på den utfordrende og varierte banen. Og arrangørene med Sune Wentzel og Terje Rensvold i spissen leverte en prikkfri turnering. Og tradisjonen tro ble det hele avsluttet med en runde på 10 hull ned fjellsiden: Kiss goodbye. Her ble også den fire år gamle og gedigne acepotten tatt i år: ingen ringere enn Hans Marius Fløtten satte acen på banens korteste hull og kunne reise hjem med over 10.000 kroner i baggen.

Se flere bilder fra helgen.

Fullstendige resultater finnes her:
http://www.rensvold.com/pargolfNM/Resultat2012.pdf http://www.rensvold.com/pargolfNM/KissGoodbye_Resultat2012.pdf

4 hendelser på “Brødrene Myrrusten vant pargolf-NM”

Stengt for kommentarer.

Skroll til toppen