Arctic Disc Golf Tour annonsert

Salten Tour har nå endret navn til Arctic Disc Golf Tour og annonsert sine datoer, som også inkluderer to helt nye baner: Rognan og Beisfjord. Arctic Disc Golf Tour er den fjerde touren som er annonsert i år og klart den nordligste av dem, med et ønske om å rekrutere, inspirere og motivere både nye og gamle spillere til sporten.bodø

I fjor så Salten Tour dagens lys som et initiativ fra Bodø Frisbeeklubb, og som i år har utvidet med flere klubber og baner i touren. Misjonen til Arctic Disc Golf Tour er å få flere og mer aktivitet spillere i regionen, og med 10 frisbeegolfbaner i regionen er potensialet der.

Vi ønsker flere spillere, at flere blir aktivie i miljøet sånn at det arrangeres flere arrangementer. Det er også viktig for oss her opp i nord å skape et eget miljø utenfor Norges Cup, da det er et større økonomisk steg for spillere å reise sørover for å delta på NC turneringer. Om vi greier å organisere et miljø i regionen, tror vi terskelen for å melde seg på større arrangementer blir lavere.

Arctic Disc Golf Tour 2016Ron Kaspersen – Organisator for Arctic Disc Golf Tour

Touren vil ha sine 6 turneringer i juni, juli, august og september, der den mest eksotiske turneringen nok blir 9. juli på Bratten i Bodø. Dette vil være en «midnight sun feelin» turnering på kvelden, og om været tilsier det vil dette kunne bli en av de vakreste og mest unike turneringene som arrangeres i Norge i år under midnattsolen. Vår terminliste er oppdatert også med disse nye turneringene som følger et poengsystem litt likt Norgescupen, men som ikke er sanksjonerte. Arctic Disc Golf Tour vil avholdes på følgende steder og datoer:

  • 11. juni – Rognan
  • 25. juni – Beisfjord
  • 9. juli – Bratten
  • 30. juli – Skjerstad
  • 20. august – Straumen
  • 10. september – Rensåsen
Skroll til toppen