Intervju med Mats Hetling fra FlyShop Trondheim

Mats Hetling NM i TrondheimFrisbeegolf.no kunne i går informere om at FlyShop Norge utvider til ny avdeling i Trondheim, som vil bli startet av Mats Hetling. I kjølvannet av annonseringen har vi tatt en prat med Mats for å få vite litt mer om planene, og hans tanker rundt sporten. 

Mats er et kjent fjes i frisbeegolfmiljøet i Trondheim, selv om han kun har vært aktiv i sporten siden 2014. I 2015 startet han for alvor med sporten og la ned mye tid og energi i sporten, og det neste steget kom neste av seg selv.

Jeg kjenner meg selv såpass at jeg vet jeg kommer til å tilbringe veldig mye tid med frisbee i hånden fremover, og det er mye bedre å si til samboeren og sønnen at jeg skal på jobb fremfor å si at jeg skal ut å kast. Fra spøk til alvor, utover min egen selvrealisering håper jeg å kunne bidra til vekst og utvikling av sporten i Trondheim og nærområdet.

Lokalene vil være i Sorgenfrivegen 9 selv om det vil fungere mest som et lagerutsalg, men Mats kan fortelle at selv om det er bare å ringe for å få tak i disker så vil han gi muligheter til kjøp også utenfor lagerutsalget.

Min primærarena for salg av disker og annet utstyr vil være på ukesgolf, turneringer og eller andre arenaer der diskgolfere samles. Det er allerede investert i en salgshenger som vil være med rundt om, slik at man kan få et godt utvalg der spillerne faktisk er.

Mats Hetling - daglig leder i FlyShop Trondheim
Mats Hetling – daglig leder i FlyShop Trondheim

Oppstarten av FlyShop Trondheim er ikke langt unna, og selv om eksakt dato enda ikke er offisiell får vi opplyst at før sesongen setter ordentlig i gang vil FlyShop Trondheim være i gang.

Det er planlagt salgsåpning tidlig i april, og en åpningsturnering mot slutten av april/starten av mai. I tillegg til salg vil jeg også arrangere egne turneringer og tilby nybegynnerkurs. Jeg håper å kunne skape enda mer engasjement rundt ukesgolfer i området ved å møte opp i god tid, tilby prøving av nye disker, en kopp kaffe eller bare en god prat før oppstart.

For å holde deg oppdatert på åpningsdato og nyheter anbefales det å følge FlyShop Norge på deres Facebookside, og Frisbeegolf.no ønsker Mats lykke til i oppstarten.

Skroll til toppen