Turneringer uke 23 – Vestfoldtour og Arctic Disc Golf Tour

Bilde: Arctic Disc Golf Tour

Bilde: Arctic Disc Golf Tour

Fra nord til sør, dette har vært en aktiv helg i frisbeegolf-Norge med lanseringen av to nye tourer. I Rognan ble Arctic Disc Golf Tour sparket igang i frisk og god vind, mens sommersolen tittet frem i Sandefjord for premieren av Vestfoldtour.

Arctic Disc Golf Tour Rognan
Dette markerte starten på den nordligste og lengste touren i Norge i år, nemlig Arctic Disc Golf Tour. Det er et samarbeid mellom de nord-norske klubbene, og som nok også vil være med på å kunne live opp og rekruttere til andre klubber nordpå. 13 glade sjeler hadde funnet veien til Saltdalens hjerte, Rognan, og det var til sist Bodø Frisbeeklubb`s Stefan Kvarv som gjorde det best og vant foran Roger Karlsen og Ron Kaspersen.

Fulle resultater, bilder og video kan sees på deres Facebooksider.

Vestfold Discgolf Tour Sandefjord
I Sandefjord var det også en premiere, da første runde i den nye Vestfold Discgolf Touren startet, i strålende sol. Det var fire klasser og 47 deltagere, og også her mye god kasting. I Open Herre var det arrangør Odne Lyngstad som benyttet seg av sine lokalkunnskaper, og vant med to solide runde og totalt -8. I Open Dame tok Isabel Vibeto en komfortabel seier, mens det i Advanced ble likt mellom Ole Johan Haukvik og Truls Teal Johnsen. Herman Hatlo Rivelsrød var eneste deltager i junior, og ble dermed vinner av denne klassen.

Fulle resultater kan sees på arrangement siden på PDGA.

Om Jørn Idar Kvig

The Frisbeer Guy. Grunnlegger av Beer Enthusiast, skribent og frisbeegolf avhengig. PDGA #77139
Dette innlegget ble publisert i Turneringer og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.