Turneringer uke 22 – Tiga Open og Kysttour Skien

Hull 1 på Sula Open. Foto: Langevåg IL Diskgolf
Hull 1 på Sula Open. Foto: Langevåg IL Diskgolf

To av årets Norgescupbaner hadde mindre turneringer forrige helg, med Kysttour Skien og Tiga Open på Sula. Her er et lite sammendrag fra forrige helgs turneringer.

Tiga Open – Sula

Årets NM i Frisbeegolf vil bli avholdt på Sula, som også var vertskap for NM i 2014. I helgen var det duket for før-premiere på NM banen, under Tiga Open som arrangeres for åttende gang. Fjorårets mester Øyvind Jarnes var ikke tilstede, og det var dermed duket for en ny mester på en av landets beste baner. Med 58 deltagere, sol og en nypreparert bane var det klart for en riktig spennende turnering. Etter en rolig start var det til slutt fjorårets norgesmester, Jostein Håland som dro i land seieren på hjemmebane med en sterk andre- og finalerunde i Open Herre foran Ståle Hakstad og Ingar Ballo. I Master ble det en knapp seier til Per Magne Juliebø, mens i Advanced var Anbjørn Halse aldri truet etter sin sterke førsterunde. I junior hadde hjemmefavoritten Knut Håland full kontroll, og fikk en solid seier med 7 kast.

Fulle resultater kan sees på PDGA siden.

Kysttour Skien
Det var etter sigende en god turnering på en flott bane, og en slags førpremiere før NC runden der senere i år. Vinneren i Open Herre ble hjemmefavoritten Peter Lunde, foran Sindre Roar Fosse og Eirik Groa. I Advanced dro Ole Johan Haukvik i land seieren, mens Kasper Aulebo vant Master. Mathias Josdal fra Kristiansand vant amatørklassen foran Even Groosaas.

Fulle resultater kan sees på PDGA siden.

Skroll til toppen