To C-tiere igjen av sesongen

Trodde du 2011-sesongen var over med pargolf-NM på Gålå? Da trodde du feil: det gjenstår nemlig to offisielle turneringer igjen av konkurransesesongen her til lands. 

Tiga Open på Sunnmøre
Først ut er Tiga Open i Volda lørdag 8.oktober, der det spilles 3 x 12 hull på banen i Volda – her er det Sølve Hatlen som inviterer til dyst i vakre omgivelser på Sunnmøre. Banen i Volda er delvis i skog og delvis i en park, og er av vanskelighetsgrad absolutt på Norgescupnivå, og har par på 41. Flere toppspillere i landet har meldt sin ankomst – i tillegg er det dame- og nybegynnerklasse.

Det er tredje gang Tiga Open arrangeres: i fjor vant Øystein Carlsen mens Jostein Håland vant i 2009.

Mer informasjon her: http://www.wsoft.no/nydiskgolf/art861.php

Oktoberkastet i Trondheim
Lørdag 22.oktober er det klart for “oktoberkastet” på Ladebanen i Trondheim. Så vidt vi vet er dette årets siste PDGA-turnering her til lands. Ladebanen i Trondheim er en tøff nøtt å knekke – det var Norgescup her i 2007 som Frode Karlsen vant. Også til denne turneringen har det meldt seg på flere av landets fremste brettkastere – blant annet kommer årets Norgesmester Andre Johnsen fra Skien for å vise fram pokalen sin som han etter sigende har begynt å ta med seg rundt omkring der han ferdes. Årets utgave av Ladebanen er  “pimpa” av Ingar Ballo Sandum og spilles på 22 hull to ganger : se derfor fram til en spennende utfordring og meld deg på til “oktoberkastet”.


Hull 1-11.

Informasjon her: http://www.trondheimfrisbeeklubb.com/oktoberkastet-2011/

Skroll til toppen