Ace Race Muselunden


Ace Race nr.3 i Norge 2011 ble spilt på muselunden lørdag og over 50 spillere møtte opp til en etterhvert strålende høstdag med sol og varmt vær. Totalt 6 ace og 32 metalltreff ble registrert i løpet av 2 * 18 hull og kun en mann klarte å få 2 ace i løpet av turneringen. Hjemmefavoritt Erik B. Myklebust vant dermed årets Ace Race i Oslo.

Vant med 2 ace

Erik B. Myklebust vant turneringen med 2 ace, noe ingen andre klarte denne turneringen. Erik har ikke spilt så mye turneringer i år men har likevel markert seg som en meget god spiller med beste gjennomsnittsscore på tirsdagsgolfen dette året. Begge acene kom i andre runde på hull 1 og hull 14.

Tåkestart

Når turneringen startet var tåka så tykk at man ikke kunne se kurven på hull 2 (vanlig hull 1). Men i løpet av runde 1 lettet all tåka og sola gå sommerfølelse i lufta. Vindstille og blå himmel gjorde resten av turneringen helt fantastisk.

Video

Det ble lovet ut premier til den som klarte å få en ace på video og det var det mange som prøvde på. Av alle de 6 acene ble samtlige fanget på film i en eller annen form og vil dukke opp på frisbeegolf.no etterhvert.

Se rapport, bilder og resultater på muselunden.no
26/10: Og her er videoen…

Skroll til toppen