Sune Wentzel med i «Mesternes Mester» på NRK

Det ble i dag offentliggjort neste års deltagere av NRK-programmet «Mesternes Mester» og blant kjente fotballspillere, alpinister og langrennsutøvere er vår alles Sune Wentzel! Sune er en av de mest rutinerte frisbeespillerne i Norge innenfor alle grener og har bl.a. vunnet VM i overall (individuelle grener) i USA tre ganger. Han er også kjent for sin butikk Sune Sport som bl.a. selger mest disker i Norge. Serien skal i år spilles inn på flere lokasjoner rundt nordre del av Balaton-sjøen i Ungarn, og innspillingen starter første uka i september. Programmene sendes på NRK neste år. Vi har tatt en prat med Sune om hvordan dette har skjedd og hvilke tanker han gjør seg.

Hvordan skjedde dette?
– Ble spurt for ca 4 uker siden, men fikk ikke vite om jeg skulle være en av de 10 eller en reserve før i slutten av forrige uke. Har vært godt informert om prosessen deres med casting hele veien.
Hadde du noen betenkligheter med å si ja?
– Nei 🙂 Måtte bare sjekke om det praktiske lot seg løse siden det er en lang innspillingsperiode, og det var heller ikke noe problem.
Skal du legge deg i hardtrening nå før innspillingen starter?
– Ja, nå var jeg på Sauaskiten denne helgen for en kick start. Ellers prioriterer jeg å legge inn mye hvile og så jeg ikke blir overtrent…
Hvilken målsetning har du for konkurransen?
– Vanskelig å ha noen målsetting på resultat så lenge man ikke vet hva man går til konkret, så da må det bli opplevelsen i seg selv. Hvis noen har fulgt programmet tett, så tar jeg gjerne i mot tips, for der er jeg ikke helt oppdatert 🙂 Av det lille jeg har sett så er det noen øvelser som passer meg veldig bra og andre definitivt det stikk motsatte.  
Hvor og når skal innspillingen foregå?
– Om alt for kort tid.
Gruer eller gleder du deg?
– Bare glede her.

I årets sesong av «Mesternes Mester» var det eksalpinist Finn Christian «Finken» Jagge som gikk av med seieren. I 2010 var det snøbrettkjører Daniel Franck som gikk seirende ut av konkurransen, mens syklist Dag Otto Lauritzen vant i 2009.

Se også:
TV2: http://www.tv2.no/underholdning/gkn/disse-er-klare-for-mesternes-mester-3553748.html
NRK: http://www.nrk.no/kultur-og-underholdning/1.7739655
SeHer: http://www.seher.no/875179/mesternes-mester-deltagerne-er-klare
VG: http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10097384

Skroll til toppen