Stovner Putteliga samlet inn 5000,- til veldedig formål

Skjermbilde-2016-02-14-kl.-22.56.42-2Å samle inn penger til gode formål er ikke et nytt konsept, og det er forholdsvis utbredt også i frisbeegolfmiljøet, spesielt i USA. Også her i Norge har vi sett noen innsamlinger for gode formål slik som Icebowl i Bergen, og nå har Stovner Putteliga annonsert at de har samlet inn over 5000,- til Gatebarnas Far.

Frisbeegolf er en sport for alle, med alle. Dette gjør det til en naturlig sport å gjøre innsamlinger til gode formål, noe den første utgaven av St. Jude Disc Golf Charity Invitational viste i USA i fjor da de samlet inn over 250.000$. Også her i Norge har det vært slike arrangementer, slik som Ice Bowl i Bergen som har samlet inn til Ung Kreft.

Tidligere denne uken kunne Stovner Putteliga annonsere at de hadde avsluttet sin innsamlingsauksjon som hadde pågått i 2 måneder, som samlet inn penger til en av sine samarbeidspartnere, Gatebarnas Far. Dette er en frivillig organisasjon som jobber for de vanskeligstilte i Oslo og omeng, og som har gjort mye for bydelen som arrangørklubben ligger i, bydel Stovner. Med hjelp av sponsorer var det flere fine premier som ble loddet ut og Stovner Putteliga samlet til slutt inn over 5000,- til Gatebarnas Far. Vi gratulerer med en flott innsats for et godt formål.

Skroll til toppen