Pargolf-NM neste

Om knappe to uker er det klart for pargolf-NM på Gålå. 

Pargolf-NM på Gålå har vært en klassiker i en årrekke. I fjor ble det ikke noe av pargolf-NM på grunn av manglende arrangør, men i år er Gålå tilbake med Langevåg IL diskgolf som NM-arrangør. Det er laget en egen hjemmeside for pargolf-NM. Den finner du her: http://www.pargolfnm.no

Det er plass til 108 spillere ( 54 par) i dette NM-et som går over to dager og på 3 x 18 hull. Lørdag 16.september er det best shot og alternate, mens det er selve manndomsprøven søndag 17.september med «tough shot» på den krevende, morsomme og varierte Gålå-banen. Det er noen få plasser igjen – se arrangørens hjemmeside for mer informasjon.

Flere favoritter
Det er en rekke sterke par påmeldt. I åpen klasse kommer vi ikke utenom tittelforsvarerne Anders Nødland Danielsen og Vegar Åge Larsen. Men de får nok tøff kamp av «norgesmesterparet» og 17-åringene Peter Lunde og Knut Håland, Håkon Kveseth og Kasper Skovly, Anders Haugen og Andreas Havnegjerde, arrangørene sjøl Jostein Håland og Øyvind Jarnes, samt Ståle Stai Hakstad og Ingar Ballo Sandum. Og kanskje kan Sindre Roar Fosse og Peter Skaar overraske? Eller hva med Martin Søten Noreng og legenden Lars Somby?

Dameklassen har to klare favorittpar som det er vanskelig å skille. Hanna Hugosson og Camilla Nordhei blir ikke enkle å få has på, men Hilde Kristiansen og Katarina Staalesen bør definitivt kunne klare det. I masterklassen er det ganske åpent, med Knut Hummelvoll og Jan Finborud som favoritetr foran Jøran Lufall og Frode Lid, slik vi ser det. 
Det er altså noen få plasser igjen til dette NM-et som spilles i svært spektakulære omgivelser – og vi anbefaler de som har muligheten til å melde seg på mens det fremdeles er noen få ledige plasser igjen. Det er per i dag 51 påmeldte par ( 102 spillere) – det er altså plass til tre par til.

Sjekk arrangørens hjemmeside og facebookside for ytterligere informasjon om påmelding, overnatting, tidsskjema og alt annet som hører med.

 

Skroll til toppen