Oslo Tour lager stipendordning

oslotourOslo Tour er et samarbeid mellom de tre klubbene i Oslo, og har jobbet aktivt med markedsføring og promotering siden starten. Etter første sesong kaller arrangøren det allerede for en suksess, og annonserer nå at de ønsker å gi overskuddet tilbake til spillerne i form av en stipendordning. Med et tverrklubb-samarbeid mellom Stovner Frisbeeklubb, Muselunden Frisbeeklubb og Ekeberg Sendeplateklubb, har Oslo Tour hatt tre fulle turneringer denne sesongen i hovedstaden. Med profesjonell fotograf og videoer fra alle turneringene, har touren blitt godt promotert og de skriver nå på sine hjemmesider at de ønsker å dele ut mer av overskuddet gjennom en stipendordning. Oslo Tour viser hva man kan få til med godt samarbeid og når man kommer sammen for å jobbe mot samme mål.

Hadde ikke alle klubbene i hovedstaden bidratt til touren hadde den ikke blitt den beste touren i Norge og vi ønsker å gi tilbake til spillerne som har dedikert tid og energi på å gjøre dette til en realitet. Det er derfor helt naturlig å gi muligheter tilbake til disse på en måte som ikke er gjort her til lands tidligere.

-Jørn Idar Kvig (TD Oslo Tour)

Selv om formatet på stipendiatet ikke er fastsatt informerer turneringsgruppen at det vil være snakk om å gi muligheter for enkeltspillere i klubbene med økonomisk støtte på et nivå som ikke har vært tilgjengelig her i Norge tidligere. Når dette er klart er enda ikke satt, men arrangøren sier de har et mål om ha det klart innen en treårs periode.

Skroll til toppen