Oslo Tour etablerer stipend

I 2016 startet Oslo Tour som et samarbeid på tvers av de tre klubbene i Oslo, Ekeberg Sendeplateklubb, Muselunden Frisbeeklubb og Stovner Frisbeeklubb. Nå har arrangementkomitèen annonsert et stipend på totalt 36.000,- som skal brukes på spillere som ønsker å reise ut for å turnere, med oppfordring til at spillere av alle ferdighetsnivåer søker.
Det finnes en håndfull klubber i Norge i dag som tilbyr stipender til sine klubbmedlemmer for turneringsspill, inkludert Ekeberg Sendeplateklubb og Stovner Frisbeeklubb. Det Oslo Tour nå gjør annerledes er å tilby dette klubb-uavhengig til medlemmer av hovedstads-klubbene, i tillegg til en oppfordring til amatørspillere om å søke stipend.
«Hele Oslo Tour er satt opp med tanke på gi alle en sjanse og mulighet til å konkurrere uavhengig av ferdighetsnivå, så å gjøre dette stipendet tilgjengelig for alle er helt essensielt. Majoriteten av spillere i Norge kan betegnes som amatører, og i sporten i dag finnes det mange store turneringer denne typen spillere bør få oppleve; Glass Blown Open, Tyyni, PDGA Amateur World Championship, EuroTour for å nevne noen.» sier arrangementansvarlig for Oslo Tour, Jørn Idar Kvig.

Totalt er det 9 stipender a 4000,- hver som er satt av for 2018 sesongen, og søknadsperioden starter 15. januar 2018 for Oslo Tour Stipendet.

Skroll til toppen