Ny amatør turnering annonsert i Beisfjord

I dag annonserte en av landets nordligste klubber, Beisfjord IL Diskgolf, at de i september kommer til å arrangere Beisfjord Amateur Open. Dette vil være en ren amatørturnering for spillere under 900 i rating, og turneringsansvarlig Stig Setså lover en velfrisert bane og god stemning denne helgen.

Beisfjord ligger rett sør for Narvik, og har en ni-hulls bane som ble satt opp i 2014. Primus motor i klubben er Stig Setså, som også er i ankeutvalget i Disksport Norge. Han gleder seg veldig over å få invitere til turnering sammen med klubben i Beisfjord 9 og 10 september.

Beisfjord IL følger opp den fantastiske jobben som ble gjort av Stovner Frisbeeklubb i mai 2016, da Oslo Amateur Open ble arrangert på Stovner. Og ønsker nå å invitere alle amatørspillere i Norge til en to-dagers amatørturnering i Beisfjord. Vi har 9 faste hull og vil sette opp 9 midlertidige hull, der noen vil bli lange mens andre vil ha elv i spill i store deler av hullet.

Stig Setså

Bilde: https://www.facebook.com/BeisfjordAmateurOpen

Dette er en to dagers turnering der påmeldte spillere ikke kan ha høyere rating enn 900, ha vunnet flere ukesgolfer eller mottatt pengepremier i følge PDGA. Det vil bli en spillerfest på lørdag, og man kan glede seg til å kose seg med den nordnorske gjestfriheten hele helgen.

Mer info kan dere finne på turneringens Facebook sider, og påmeldingsskjema.

Skroll til toppen