Trønder Tour annonsert

I dag ble det annonsert en ny frisbeegolf tour, nemlig Trønder Tour. Frisbeebutikken med flere lokale aktører står bak, og vil være en samling av fem forskjellige PDGA C-tiers. TD for disse vil være Leiv Aspén som er leder i Trondheim Frisbeeklubb, og ha kan avsløre at det jobbes med å få spill på andre arenaer enn regionens etablerte frisbeegolf baner. 

I fjor kom det flere tourer til i frisbeegolf-miljøet, blant annet Oslo Tour og Arctic Disc Golf Tour. Nærmest hele landet hadde da en pågående tour, men noen unntak var det og midt-Norge var et av disse. I dag ble det annonsert at Frisbeebutikken i samarbeid med blant annet Trondheim Frisbeeklubb og Surnadal Frisbeeklubb går sammen med sponsorer og samarbeidspartnere, og fyller dette «hullet». Aspèn som tidligere i år har blitt annonsert som ny skribent her på Frisbeegolf.no, og har blitt en erfaren turneringsansvarlig blant annet som TD for Trondheim Open 2016.

Touren er både for profesjonelle og nystartede diskgolfere, og vi håper å få et spenn av forskjellige spillere på de fem forskjellige turneringene. Vi jobber med å få til en arena som diskgolfturneringer ikke har blitt arrangert på før, og vi håper å få til to turneringer på baner som ikke er permanente baner.

Leiv Aspén – TD Trønder Tour

Det er Frisbeebutikken som sammen med klubbene står bak, og det utelukkes ikke for at det kommer flere diskgolf relaterte sponsorer før touren. Touren er åpen for alle nivåer, og for å understreke dette vil det være åpent for spill i fire forskjellige klasser:

  • Open Pro – åpen for alle.
  • Open Amatør – lavere PDGA rating enn 900.
  • Open Dame – åpen for alle.
  • Junior – alle under 18 år.

Alle annonserte datoer for turneringer er lagt inn i vår terminliste, touren har sin første turnering på Dragvollen 2. april.

Skroll til toppen