Nå starter Norgescupen

Norgescupens første runde starter i morgen. Norgeseliten holder seg hjemme.

Karmøy Open starter i morgen. Det blir uten de beste spillerne i landet på «tee», og de fleste EM-spillerne har valgt å ta en pause grunnet tett program med pargolf-NM, NM og EM. Unntaket er Evald Øwre, men han stiller i juniorklassen, som er den kvalitativt sterkeste i denne norgescupen. Hverken i dameklassen, mesterklassen, grandmasterklassen eller i åpen klasse deltar landets beste spillere.

Dette blir den første norgescupen på mange, mange år der så mange av de beste spillerne holder seg hjemme – vi kommer i farta faktisk ikke på sist gang det skjedde, eller om det i det hele tatt har skjedd tidligere.

Favorittene
Morten Brenna har hatt en meget sterk sesong, og har etablert seg like bak våre fire beste spillere. Også i NM demonstrerte han dette. Han blir den store favoritten sammen med Sindre Skippervik og Yngve Mæland, med Morten Kristiansen som outsider. Sistnevne var sammen Evald Øwre solide i EM sin juniorklasse. Av topp 10 i NM er det Brenna og Mæland som deltar på Karmøy. I en sterk juniorklasse er de fleste av de beste med, og her vinner Evald Øwre. Han kunne fint stilt i åpen klasse og vært seierskandidat. De andre klassene er mer åpne.

Følg Karmøy Open her: https://discgolfmetrix.com/1730779

Banen
Dette er etter hva vi forstår en skogsbane som har fått mange positive tilbakemeldinger. Vi tror deler av turneringa blir filmet – vi poster selvsagt noe om dette hvis så er tilfellet!


Skroll til toppen