Møkkelgjerd operert – ser frem til 2017 sesongen

Espen Møkkelgjerd ble operert i starten av januar, og er allerede i gang med opptreningen til den nye sesongen. En av Norges mestvinnende disk golfer gjennom tidene slet i hele fjorårssesongen med skade, men ser nå frem mot å igjen kunne være med å konkurrere om toppplasseringer til sommeren.

– Jeg har hatt utfordringer med ryggen siden 2007. Satser på at denne operasjonen er starten på begynnelsen igjen. Har ikke fått trent ordentlig disc eller andre ting på et par år nå, og det toppet seg i 2016 sesongen da de fleste turneringer ente i DNF. Sånn i etterkant så kan man diskutere om det var lurt og spille i det hele tatt, da spesielt med tanke på ratingen. Det rare er at lysten til å spille er og har vært større enn på lenge, sier Espen «Møkkis» Møkkelgjerd.

Espen Møkkelgjerd har vært med å dominere norsk frisbeegolf i over et tiår, med titalls Norgescup seiere, og har vært både Norges- og Europamester. Siste seier kom i 2015 da han vant Sula Open som da var en NC, og i fjorårssesongen måtte han bryte de fire siste turneringene han deltok i. Til tross for skaden var han på pallplass på alle norske turneringer han gjennomførte i 2016, og den norske frisbeegolf eliten går en spennende sesong i møte med en motivert Møkkelgjerd i feltet.

Espen Møkkelgjerd etter operasjon. Bilde: Privat

– Målet for i år er å vinne NM. Jeg må gjennomgå en opptreningsperiode på 4 til 6 uker etter operasjonen, og da har jeg ca 2mnd igjen til Knnopiste som jeg håper på åfå deltatt i. To måneder til å komme i god fysisk for og finne godfølelsen til discen er nok ikke realistisk, men blir i alle fall en god gjennomkjøring før første delmål som er topp fem i Oslo Open på hjemmebane. Utenom dette så kommer jeg til å bruke Norgescupene for å komme i form til NM. Jeg har troa og gleder meg til å komme i gang og gruse feltet igjen på godt «gammelt» vis, sier Møkkelgjerd til Frisbeegolf.no

Skroll til toppen