Mjøstur 2017 annonsert

Etter et lite opphold er Mjøstur nå annonsert for 2017, som et samarbeid mellom Gjøvik Frisbeeklubb og Hamar Frisbee Club. Mjøstur 2017 er konsentrert over helgen 13 og 14 mai, med to PDGA sanksjonerte turneringer. Turen er ment både for å skape et enda bedre miljø mellom klubbene i Mjøsområdet, og oppmuntre flere spillere fra distriktet til å delta i konkurranse. 

Det er mye som skjer i området i Mjøsregionen, med flere klubber og baner etablert i fjor. I tillegg til dette skal Hamar Frisbee Club arrangere NM i Diskgolf 2017, så her vil man se mye god spilling også i år. Lillehammer Frisbee skal gjennomgå en del ombygging av banen sin, og kommer derfor ikke til å være en del av Mjøstur i år. Men primus motor Knut Hummelvoll ønsker både dem og alle andre velkommen til en fantastisk disc golf helg i regionen.

– «Hele ideen om Mjøstur er å samle klubbene rundt Mjøsa om et arrangement. Det ble gjort et spedt forsøk for et par år siden. Det ble ikke veldig vellykket, men vi har nå tatt opp igjen tråden. Planen er å starte med et kompakt og enkelt arrangement i år (spesielt siden vi på Hamar arrangerer NM i år). Tanken med turneringen er å forsøke å motivere flere spillere fra distriktet til å delta i konkurranser. Når det er sagt så er selvsagt alle velkomne uansett nivå og hvor de er fra.» sier Knut til Frisbeegolf.no

Turneringene spilles på Øverby i Gjøvik 13. mai, og Ankerskogen Frisbeegolfpark i Hamar 14. mai. Det vil være totalt 72 plasser per turnering, fordelt på klassene Open, Dame og Amatør med påmeldingsstart allerede på onsdag 5. april klokken 18.00.

Denne og resten av terminlisten for 2017 sesongen finner du her.

Skroll til toppen