Kysttouren 2012

Skien Frisbeeklubb, Kvadraturen Frisbeegolfklubb, Tønsberg Frisbeegolfklubb, Sandefjord Frisbeeklubb og SSK Frisbee ønsker å invitere diskgolfnorge til KystTouren 2012!

KystTouren vil være en cup på 5 endagsturneringer hvor alle er PDGA C-Tier. Det vil være en egen sammenlagtcup hvor 4 av 5 turneringer er tellende i sammendraget. Målet for disse turneringene er at det skal være rekrutteringsturneringer samtidig som det skal gi spillere i Norge flere muligheter til å være med på PDGA turneringer.

Alle turneringene vil ha et tak på 90 spillere og klassene det kan konkurreres i er: Åpen, Dame, Master, Junior, Viderekommen og Nybegynner. Dersom det blir færre enn 4 spillere i en klasse vil den klassen slåes sammen med den nærmeste tilhørende klassen, men man vil selvsagt får poeng i den klassen man meldte seg på i. Etter siste turnerneringen vil det bli utdelt sammenlagtpremier for alle klasser. Det vil bli brukt den samme poenggivingen som gies for norgescupturneringene.

Dette blir som nevnt endagsturneringer hvor alle vil minimum spille 36 hull. Formatet vil trolig variere noe fra turnering til turnering. Det vil koste 150,- for alle klasser bortsett fra Nybegynner og Junior hvor det koster 100,-. Det settes av 50,- fra hver spiller til sammenlagtpreimiering. Merk at alle spillere må være betalende medlemmer i en klubb som er tilknyttet NAIF og dersom man ønsker PDGA-rating så må man være registrert PDGA-medlem før turneringsstart. Merk at det ikke er nødvendig med spillelisens som det kreves for NC/NM. Det vil være forhåndspåmelding til den enkelte turnering, men i utgangspunktet ingen forhåndsbetaling dersom den enkelte turnering ikke åpner for det.

Det vil i utgangspunktet ikke bli servert mat/drikke mellom rundene, ei heller noen spillerpakke. Det vil i tilfelle bli opp til hver arrangør dersom de ønsker å tilby noe.

Så og si alle inntektene arrangøren får via innbetalinger vil gå tilbake til spillerene, enten i form av premiering til den aktuelle turneringen eller sammenlagtpremiering. Noen få utgifter vil selvsagt bli trukket i fra, men noe av målet med disse turneringene er at de ikke skal koste mye å arrangere. – hverken i penger eller planlegging/arbeid i forkant.

Her er datoene for de forskjellige turneringene, merk at alle datoene er enda ikke satt.
Arendal          20 Mai
Kristiansand 8 Juli
Skien             22 Juli
Tønsberg      12 August
Sandefjord  (enda ikke bestemt)

Om det ikke er satt noe annet tidspunkt vil turneringene starte kl 10.

Turneringen i Arendal har egen infoside her: https://sites.google.com/site/sskfrisbeesite/kysttouren-arendal-2011

Skroll til toppen