Klart for Hennøysi open

Bli med på et diskgolfeventyr på Vestlandet.

Fredag 30. mai, lørdag 31. mai og søndag 1. juni, arrangeres den aller første discgolf-turneringen, i naturskjønne omgivelser, i Hennøystranda. I en nesten fraflyttet bygd og uten veiforbindelse med omverden, har vi (Ståle og Margret Tennebø) laget en privat 12-hulls discgolfbane som nå står ferdig.

Banen/kurvene er plassert på innmark og i skogholt på et gammelt nedlagt gårdsbruk. Vi har bruke mye av vår fritid de siste 10 -15 årene for å ta vare på de gamle bygningene. Vi driver i dag Hennøy Ferie og leier ut stedet til turister i sommersesongen.

Variert bane
Banen er laget i noen flotte sløyfer der lengde og vanskelighetsgrad er tatt med i planleggingen. Fra noen lette hull på godt over 100 meter, til noen vanskelige på 30 meter.

>>> Her er noen tanker om turneringa:
>>> Fredag kl. 19.00 starter vi en runde gjennom løypa, med innlagte stopp for påfyll.
>>> Fredag kveld. Sosialt samvære og skrønehistorier. Utendørs eller inne på budaloftet.
>>> Lørdag kl. 10.00 starter de innledende rundene.
>>> Lørdag ettermiddag blir det laget til ulike konkurranser, også med frisbee.
>>> Lørdag kveld. Sosialt samvær.
>>> Søndag kl. 10.00 starter finalerundene.
>>> Søndag kl. 17.00 hjemreise

 Transport til og fra Hennøystranda:
Har du egen båt har vi gode kaiforhold. Det er 10 nautiske mil fra Måløy. Rutegående båt. Kystvegskspressen fra Måløy fredag kl. 17.40 og retur til Måløy fra Hennøystranda søndag kl. 17.30.

Mat/drikke og overnatting:
Ordner hver enkelt med selv. Vi vil laget til varm grill hver ettermiddag. Vi har fullt utstyrt kjøkken og «matsal» til «alle».  Ta med sovepose og liggeunderlag. Vi plasserer alle på ledige plasser i huset og på sjøbua. Ønsker noen å ta med telt har vi laget til egen teltplass ved huset. Det er også mulig for de som har med egen båt og overnatte i den.

Turneringsavgift:
Vi trenger «litt» støtte for premier og div. utstyr som blir benyttet denne helgen. Vi har satt minimumsavgiften til kr. 250,-. Utgiftene er større ,så vi setter opp en forseglet eske på kjøkkenet slik at alle kan putte opp i det ekstrabeløp som passer for deg.

Fritidssysler:
Hesteskokasting, kanopadling,  kajakkpadling, sjøfiske fra robåt, sjøfiske fra skjærgårdsjeep og en badestamp med sjøvann som holder rundt 40 grader!

Påmelding:
På grunn av logistikken MÅ vi ha bindende påmelding. Fristen for å melde seg på denne spesielle discgolfturneringen er satt til mandag 19. mai. Har du spørsmål, om hva det enn måtte være, ring telefon 906 20 862, Ståle.

Du er hjertelig velkommen, og vil du se litt info og bilder av Hennøy Ferie kan du gå inn på hjemmesiden vår www.hennoystranda.com

Hilsen Ståle og Maggi, Stian, Tom og Per Erik og Cala.

2 hendelser på “Klart for Hennøysi open”

  1. terje.hamre

    En opplevelse i naturskjønne omgivelser med discgolf i sentrum. Finalerunden blir flyttet til lørdag. Meld dere på det ute til superhelg på vestlandet.

  2. terje.hamre

    Bare sånn at det blir rett, Turneringen heter Hennøysi Open og banen er på Hennøystranda (ca 30 min fra Måløy)

    Fortsatt er det mulig å melde seg på.

Stengt for kommentarer.

Skroll til toppen