Intervjuserie: Frisbeebutikken

Seriens andre stopp er i Trondheim. Så har du trønderbart eller føler et generelt drag mot Nidarosdomen, da er du på rett plass.

Hvordan vil du introdusere shopen deres med en setning? Få med sted, lokaler, nettbutikk o.l.

Frisbeebutikken er en pop-up butikk som tilstreber å være der diskgolfere naturlig befinner seg. Vi har en spesialtilpasset tilhenger full av disker og annet utstyr.

Har dere noe spennende for 2019-sesongen som dere ønsker å dele med folket?

I 2019 ønsker vi å ta nye steg og først å fremst være enda mer tilstede og tilfredstille et voksende miljø.
Noe nytt og spennende kan jeg ikke gå ut med nå da sesongen er under planlegging.

Hvordan har 2018-sesongen vært for dere?

Vi startet 2018 i faste lokaler i Trondheim. Men i april tok vi avgjørelsen om å gå tilbake til tilhengeren og komme oss ut der kundene våre er. Dette viste seg å være et godt valg og frisbeebutikken hadde et meget godt år. Vår største utfordring var at vi ikke klarte å være nok tilstede på Dragvoll. Med den enorme veksten sporten har i trøndelag er det et åpenbart behov for rådgivning og hjelp når det gjelder diskvalg for nybegynnere. Og det er nettopp nybegynnere som er vår største kundemasse.

Hvordan bidrar dere inn i lokalmiljøet per dags dato, og hvilke planer har dere for videre arbeid inn mot frisbeemiljøet både lokalt og evt. på landsbasis?

Vi har valgt å ha et lokalt fokus på sponsing av spillere. Vi har også lagt vekt på å gi noe tilbake til de gode ambassadørene i miljøet. Vi har også vært en samarbeidspartner i Trønder Tour, putteliga og enkelte andre turneringer. Frisbeebutikken er sponsor av Team Midt-norge.

Frisbeebutikken har designet og levert utstyr til flere lokale baner og har fått mange henvendelser om interessante prosjekter.

Vi ønsker å bidra så godt vi kan inn i lokalmiljøet og legge til rette for at Trøndelag og Bodø blir mer synlig på landsbasis.
Vi ønsker å trekke frem Gurudiscgolf som en meget god samarbeidsparner som igjen legger tilrette for at vi faktisk kan få til dette.

Nevn en disk, et tilbehør, eller noe annet som norske frisbeegolfere ikke har i bagen sin som en og alene gjør at vi henger etter på verdensbasis.

Hva norske diskgolfere mangler er en treningsdagbok. For å nå toppen må det trenes målrettet, disiplinert og riktig. Per dags dato er det ikke godt nok miljø for en slik type trening i Norge og da kreves det ekstremt mye for en enkeltutøver som ønsker å nå toppen uten en treningskultur og støtteapparat i ryggen. Vi ser starten av slike miljøer i norge og jeg tror dette kommer med tiden.

Trøndelag er i trygge hender der altså.

Om noen dager reiser vi vestover, og nærmere bestemt til Diskgolfbutikken på Sula.

Skroll til toppen