Eurotour til Sula!

Terminlista for 2011-sesongen når det gjelder Eurotourer ble klar i dag. Og igjen har Norge kommet inn på lista – også i år representert av Sula ved Ålesund. Datoen for turneringa på Sula er 10.-12.juni 2011, og foreløpig er Sula satt opp med tre dager – de andre Eurotourene med todagers-turneringer.

Starter i Holland

Den første turneringa kastes i gang første helga i april, åstedet er Rijswijk som er en forstad til Haag i Sør-Holland, før København Open tar over med sin turnering den siste helga i april og den første maidagen.  Køpenhavn Open har vært en populær turnering for mange Nordmenn de siste åra – også i år blir det nok mange norske spillere å se i Køben. I juni er det først Swiss Open i Genève, før altså Sula er vertskap for den fjerde Eurotour-turneringen i 2011-sesongen – frisbeegolf.no kommer tilbake med en egen artikkel om Sula seinere.

Hektisk sommer

I juli måned arrangeres de største turneringene. Det starter med prestisjetunge Stockholm Discgolf Open, før sirkuset forflytter seg til Tali Open ved Helsingfors. Så er det European Open i Finland og Nokia, før en hektisk julimåned rundes av med British Open i Englands eldste by: Colchester. I august ruller Eurotouren videre til Belgia, cruiser innom Berlin før vi ender opp i Frankrike og deretter Italia den siste helgen i august. Hele terminlista finner du her og er hentet fra discgolfsweden.se:

Eurotour 2011:

April:
lø-sø 2-3 Dutch Open, Rijswijk
lø-sø 30-1 Copenhagen Open, Copenhagen
Juni:
lø-sø 4-5 Swiss Open, Geneve
fr-sø 10-12 Sula Open, Sula
Juli:
lø-sø 2-3 Stockholm Discgolf Open, Stockholm
fr-sø 15-17 Tali Open, Helsingfors
to-sø 21-24 European Open, Nokia
August:
lø-sø 20-21 British Open, Colchester
September:
lø-sø 3-4 Belgium Open, Maillen
lø-sø 10-11 Berlin Open, Berlin
lø-sø 24-25 French Disc-Golf Open, Jablines-Annet
Oktober:
lø-sø 29-30 Italy Open, Montecatini

Skroll til toppen