Bodø Open 2011

Bodø frisbeegolfklubb forbereder seg til årets tredje Norgescup 9-10 juli og har i dag lansert nye websider på bodofrisbeegolf.no. Der finner vi en egen turneringsside hvor nyheter og info om turneringen vil komme etterhvert.

Påmeldingen starter 15. april og det kan bli trangt om plassene. Vi gleder oss til å se midnattsol og flott norsk natur i juli.

Sterk vekst i nord

Bodøområdet har siden oppstarten i 2008 fått opp hele 7 baner innenfor 1 times kjøring fra byen og er dermed området med størst tetthet av baner i Norge. Miljøet vokser fort og i vinter har de trent innendørs i Nordlandshallen på tirsdager.

Turneringsformat og overnatting

Arrangør Kent Andre Aagnes opplyser om følgende:
– Det blir 56 innledende hull. Turneringsformatet blir enten 2×10 + 3×12 (To runder på 10 hull i rennsåsen pluss 3 runder på 12 hull på Bratten) eller 3×9 + 3×9 hull (9 hull på hver banene og tre ganger for å få 56 innledende). Vi skal bruke to baner der det blir satt opp buss mellom banene og henting til banene om morgenen.

– Vi har ordnet med en idrettshall for overnatting der det er kjøkken og flere garderober. Buss henter og bringer folket til flyplassen som ligger midt i byen, så det tar 5 min å gå til sentrum. Der folket skal bo tar det ca 30-40 min å gå til byen, men det 2 min til butikk.

– Det er midnattsol da turneringen skal gå så vi håper på knallvær. Altså lyst døgnet rundt. Banen blir satt opp av Sune Wentzel. Vi håper på fullt startfelt. På Bratten som den ene banen er (på bildene) er det nydelig utsikt ut mot Norges mest fotograferte øy Landego, i klart vær ser vi Lofoten, kan være litt (mye) vind på banen som gjør at det blir litt ekstra utfordring. Det er ganske åpent landskap på bratten, men det skal bli utfordringer nok 🙂  Den andre banen som ligger i Rennsåsparken har beliggenhet midt i byen, det er i en park der det blir mere tett med trær osv.  Overnatting blir åpent fra torsdag til søndag. Vi håper folket kommer tidlig opp kanskje vi får ordnet med en rundtur rundt byen og til verdens største malstrøm Saltstraumen. Vi er jo nybegynnere i NC sammenheng så vi håper på å få gjennomført en bra Norgescup med mange deltagera.

PS: Hvis man har bestemt seg for å dra kan det være lurt å bestille flybilletter allerede nå for å få billige billetter.

Skroll til toppen