Baneoversikten er flyttet til Discgolfpark.no

kartutsnitt med banerVår komplette oversikt over alle frisbeegolfbaner har nå flyttet og gjennomgått en modernisering til ny kartløsning som blir å finne på discgolfpark.no. Den nye oversikten inneholder alle baner inkl all informasjon som fantes på den gamle oversikten på frisbeegolf.no. I tillegg er alle banene plassert med stor nøyaktighet på kartet og viser dermed for første gang en unik geografisk oversikt over hvor i Norge man finner frisbeegolfbaner. I tillegg er det mulig å se på kartet hvor det er utsalg av golfdisker. Framtidig oppdatering av baneinformasjon kommer til å bli gjort i et samarbeid mellom SuneSport og Frisbeegolf.no.

Banene er delt opp i tre fargekategorier; Grønn, Gul og Orange som sier noe om brukervennlighet og merking. Grønn bane indikerer at banen er godt merket og uproblematisk å finne fram på for nybegynnere og spillere som ikke er lokalkjente. Orange bane er andre enden av skalaen og indikerer at banen ikke er så godt merket og at man bør ha med en guide med lokal kunnskap om banen for å kunne spille den første gang. Les mer om dette på baneoversikten på discgolfpark.no.
NB: I starten er det nå mange baner som er merket som Orange som default som kan komme til å bli oppgradert til Gul eller Grønn når man har samlet mer informasjon om tilstanden på den enkelte bane. Dette jobbes det nå med.

I framtiden er det også planer om en stjerne-klassifisering som skal si noe om kvalitet på den enkelte bane. Denne klassifiseringen vil antagelig bli drevet og utført av frisbeegolf.no som en uavhengig aktør og det jobbes i disse dager med å innhente mer detaljert informasjon om alle banene og å utarbeide en fornuftig formel for utregning av poeng til klassifiseringen.

Se også:
Baner i Sverige (kart)
Baner i Danmark (kart)
Baner i Finland (kart)

1 hendelser på “Baneoversikten er flyttet til Discgolfpark.no”

Stengt for kommentarer.

Skroll til toppen