Terminliste NC 2011


Diskgolfkomiteen har nå satt terminlista for NorgesCup 2011. Som forventet blir det de fem som søkte som har fått tildelt NC: Bergen, Arendal, Bodø, Hamar og Skien, i denne rekkefølgen. Skien får i tillegg status som NM og får dele ut kongepokalen i september. Det er derimot noen kollisjoner med andre frisbee-arrangement. Vi har tatt en prat med komiteen og gir dere detaljene her.  

Tidlig start og kollisjoner

Det er bare å glede seg til den nasjonale sesongen braker løs. Og som i fjor åpner sirkuset i Bergen – denne gang temmelig tidlig i april – la oss håpe det blir snøfritt mellom de syv fjell… Deretter er det en lang konkurransepause her i landet før Arendal ønsker velkommen i juni – da er det forhåpentligvis sørlandssommer og det som hører en slik tid til. Nykommer Bødø er verter i juli: tidenes første NC i midnattssol. Hamar med hjelp fra Muselunden FK, står på programmet i august, før det avsluttes med tredagers-NM i Skien i september. Foreløpig er det ingen som har søkt om pargolf-NM – men dette er sesongens siste konkurranse tradisjonelt sett, og det betyr at det fremdeles er rom for søkere. Ta kontakt med golfkomiteen dersom din klubb vil søke om å få arrangere pargolf-NM.

Terminliste Norgescup 2011

NC1, Bergen Open 9-10 april
NC2, Arendal Open, 25-26 juni
NC3, Bodø Open, 9-10 juli
NC4, Hamar Open, 13-14 aug
NC5 og NM, Skien Open 9-11 sept

Se også vår komplette terminliste for 2011 på hovedmenyen øverst: Terminliste

Kolliderer med ultimate-NM

Årets første NC, i Bergen, er satt opp på nøyaktig samme dato som ultimate-NM går av stabelen. Noe merkelig av golfkomiteen?
– Det er beklagelig at den blir arrangert såpass tidlig på året samt at det kræsjer med ultimate-NM. Det var dessverre den eneste datoen som passet for arrangøren, og vi vurderte det slik at det ville være bedre med en NC i Bergen enn kun 4 NC-er, sier Ståle Pedersen i golfkomiteen.
– Ellers er vi svært glade for at Bodø tar sats og arrangerer. Nye arrangører er alltid stas, sier Pedersen.
Som legger til at Hamar-datoen ikke er 100 prosent spikret.
– Datoen til Hamar Open er fortsatt ikke 100% spikret, mest sannsynlig så blir det 13-14 august, hvis ikke så blir det siste helgen i juli. Informasjon om en eventuell endring av datoen vil bli informert om så fort vi  får høre det fra Hamar, avslutter Pedersen.

Andre kollisjoner: Oslo Presidents Cup og VM

Arrangementet i Bergen i April krasjer også med Oslo Presidents Cup på Ekeberg som var satt til 9.april. Arrangøren Muselunden blir derfor nødt til å finne en annen dato hvis man ønsker en realistisk kåring av Oslos beste klubb med klubbenes beste spillere. (edit: er nå flyttet til 14.mai)

Hamar Opens første spilledag 13.august faller også samtidig med siste dag i VM i Santa Cruz, USA. Det blir derfor ikke mulig å få med seg begge disse turneringene hvis noen fra Norge hadde planer om å delta på VM i år.

Redaksjonen har dessverre ikke fått konfrontert hverken Diskgolfkomiteen eller Muselunden med de to sistnevnte kollisjonene men vi regner med at diskusjonen rundt hele terminlista vil utfolde seg på forumet de nærmeste dagene…

1 hendelser på “Terminliste NC 2011”

  1. Muselunden flytter OPC til mai. Har dialog med Pancake så det forhåpentligvis ikke kræsjer med arrangement de evt. Måtte planlegge 🙂

Stengt for kommentarer.

Skroll til toppen