Sune Sport relanseres

Frisbeegolf eller disc golf er i vinden som aldri før, noe blant annet Norges ledende utstyrsleverandør til sporten, Sune Sport, har merket. I kveld kl.22:00 lanseres en helt ny hjemmeside for butikken, og vi har tatt en snakk med Espen Møkkelgjerd for å få vite litt mer om oppdateringene og hva vi kan forvente oss i fremtiden fra Sune Sport.

Flere funksjoner i nettbutikk
Espen og resten av teamet har jobbet de siste ukene for å kunne lansere helt nye Sune Sport, ny sidehjemmesider, som ikke bare får et helt nytt utseende men også flere nye funksjoner.
«Vi synes at discgolfere i Norge fortjener en egen side hvor man kan finne alle de detaljene man ønsker, men dessverre har vi ikke hatt plattformen for å gjennomføre dette.» sier han til Frisbeegolf.no. Han legger ikke skjul på at det har vært mye arbeid som har vært lagt ned for å komme i mål, men at resultatet vil kunne gi en helt ny opplevelse for brukerne. Man vil kunne velge de spesifikke diskene som vanlig, men også hvilken vekt og farge man ønsker utfra hva som er på lager. I tillegg vil salget automatiseres, slik at varebeholdning vil til enhver tid være oppdatert. «Vi vil også jobbe tettere med de største leverandørene i verden om å få inn en del unike discer som vi vet at de mest ihuga discgolferne vil sette stor pris på.»
De nye sidene vil være tilgjengelig både på gammel adresse – www.sunesport.no og den helt nye www.gurudiscgolf.no.

3736_918478008205527_555642195285118920_n
Sune Sport sin nye proshop, mer enn dobling av kvadratmeter i forhold til tidligere. Foto: Sune Sport Facebook

Ny proshop
Det er ikke bare hjemmesidene som blir oppdatert i disse dager. Også butikken deres oppgraderes med mer plass og flere hyllemeter. «Vi har rett og slett vokst oss ut av lokalene vi har i Østre Aker vei. Vi fikk en enighet med våre naboer slik at de har funnet seg nye lokaler, og dermed jobber vi med å doble størrelsen på proshopen, noe som vil gi en bedre opplevelse for kunden som er innom.» sier Espen. «Vi har merket en større økning i alt av frisbeerelatert utstyr, men spesielt på discgolfsiden. Og da tenker jeg på baner, webshop, men klart mest fra sportsbutikker og kjeder som ønsker å ha et bredere utvalg av discer og utstyr. En stor ting for discgolf i Norge, er at flere sporstbutikker vil øke sitt sortiment, slik at det inkluderer flere produsenter slik som for eksempel Latitude 64.» fortsetter han.

Hele romjulen gikk med på katalogisering av discer, på type, vekt og farge. Foto: Sune Sport Facebook
Hele romjulen gikk med på katalogisering av discer, på type, vekt og farge. Foto: Sune Sport Facebook

Flere ting i vente fra Sune Sport
Man skulle tro at med ny nettbutikk, større distribusjon og større butikk, at de ansatte på Sune Sport allerede hadde nok å gjøre. Men Espen kan avsløre flere ting vi kan vente oss fra den kanten. «Vi vil legge mer fokus på videoer, som også vil bli mer synlig på siden. Her vil vi også komme med en del tips og triks, noe som forhåpentligvis forenkler veien til et bedre spill for noen. En ny spennende ting vi jobber med å få på plass, er noe som er helt unikt i Europeisk sammenheng. Nemlig at du som kunde vil kunne ta med deg dine brukte discer, og Sune Sport kjøper de av deg. Dette er ikke helt ferdig planlagt, så flere detaljer om dette vil komme.»

Om støtte og den lyse fremtiden
Espen avslutter: «Til slutt vil jeg også tilføye at vi i Sune Sport setter stor pris på all støtte og tilbakemeldinger dere der ute kommer med, dette er noe vi alltid tar med oss i videre arbeide. Vi jobber også daglig med frisbeeklubber, ildsjeler og kommuner, og vi ser den store jobben som gjøres av grasroten der ute. Jeg kan personlig si at jeg aldri har sett et større driv enn det er nå. Så fremtiden er veldig lys for idretten vår.»

Vi takker Espen Møkkelgjerd for å ha tatt seg tid til å snakke med oss i Frisbeegolf.no, og ønsker Sune Sport lykke til med alt nytt i det nye året.

Skroll til toppen