Fornye medlemskap for 2016

Frisbeeåret 2015 er nå historie og 2016 venter med nye utfordringer, turneringer og opplevelser (Terminlista for NC/NM 2016 kommer om få dager). Men dette krever også at vi må betale de små symbolske avgiftene for det nye året. Alle som skal spille NorgesCup-turneringer i 2016 må være medlem av en lokal klubb og ha betalt spillerlisens, og hvis du skal spille EuroTour må du være medlem av PDGA. Og selv om du ikke har planer om hverken NC eller ET er det mange fordeler og gode grunner til å være medlem likevel. Vi viser deg hvorfor og hvordan.

Klubb-medlemskap

De fleste frisbeeklubber i Norge har en medlemskapsordning. Prisen varierer litt fra klubb til klubb men uansett hvor du velger å melde deg inn er det viktig at du gjør dette for å støtte sporten og klubben. Først og fremst er det viktig for klubben å få inn medlemskontingentene for bl.a. å vedlikeholde/bygge lokale frisbeegolfbaner og kunne drive med rekrutering i nærområdet. I tillegg er det viktig for frisbeesporten i Norge at så mange som mulig står på listen over aktive spillere i Norge slik at vi kan få større innflytelse i NAIF og pengestøtte fra idrettsforbundet.

Vi oppfordrer herved alle norske spillere om å kontakte sin lokale klubb for å betale medlemskontingent for 2016. Se liste over registrerte klubber i venstre kolonne.

Lisens

Når du er registrert som medlem hos en klubb vil du få muligheten til å kjøpe forbundets spillerlisens som er påkrevet for å delta i Norgescup eller NM. Denne lisensen er kr.200,- for hele året.

PDGA-medlemskap

PDGA er en internasjonal organisasjon for frisbeegolf. Man kan ha medlemskap for amatører (Am) eller for profesjonelle (Pro). Man må ha Pro-medlemskap for å kunne ta imot pengepremier under PDGA-turneringer som for eksempel norgescup. Som PDGA-medlem får man en rating som på en avansert måte regner ut hvor god du er i forhold til andre spillere basert på dine resultater i turneringer. Se oversikt over ratingen til de norske medlemmene her.

Flere og flere turneringer baserer påmeldingen på ratingen du har hos PDGA. Hvis du ikke har en rating så kommer du i mange tilfeller sist i køen. Sporten vokser også i Norge og plassene i turneringene begynner det å bli rift om. Alle Norgescuper i 2016 baserer påmeldingen på ratingen du har hos PDGA. Begynn å bygg din rating allerede nå så vil dine muligheter for å komme med på turneringer bli vesentlig større.

Du kan melde deg inn eller fornye medlemskapet ditt på PDGAs egne websider. Et medlemskap koster 21$ for Am- og 31$ for Pro-medlemskap.

Skroll til toppen