Seksjonen tar grep

Seksjon disksport tar umiddelbare grep for å unngå påmeldingsanarki til norgescupene. Nå heves ratingkravet for «fase 2».

– Vi i diskgolf-Norge fikk en gledelig overraskelse i forbindelse med påmeldingen til Norgescup #1 – The Woods II. Det viste seg å være svært mange gode diskgolfere i dette land! Men som det har blitt påpekt i ulike fora, så bydde det på en utfordring. Fase 2 i Open-klassen ble fylt på 7 sekunder, og det ble svært mange på venteliste, skriver seksjonen på sin facebookside nå i kveld.


Trangt om plassen
– Dette fikk den følgen at enkelte spillere som hadde hevdet seg i NC-sammenlagt tidligere, ikke fikk plass. Vi i diskgolfkomiteen mener at det vil være til det beste for Norgescupen og diskgolf-Norge generelt, at Norgescupen har det beste nivået som mulig. Diskgolfkomiteen ønsker med denne endringen – øke PDGA-rating kravet for påmeldingen til fase 2 i NC fra 900 til 925 – å legge til rette for at de aller beste spillerne i Norge skal få kjempe i denne gjeve turneringen. Denne endringen vil gjelde f.o.m. dags dato. Det betyr at kravet vil heves fra og med NC #2 på Nanset, sies det.

Skroll til toppen